Să mergi cu bicicleta pe un drum național cu o singură bandă…

Un bărbat de 46 de ani din satul Bentu, comuna Gălbinași, a fost acroșat mortal în această seară în timp ce se deplasa cu bicicleta pe marginea șoselei Buzău-Brăila.

A circula cu bicicleta pe un drum național pe care se circula cu viteză e riscant, iar în această seară, iată, că s-a întâmplat nenorocirea.

Buzoianul a fost lovit de mașină, aruncat de pe bicicletă în șanț, unde s-a lovit cu capul de un bolovan. Localnicul – care evident că nu purta cască – a decedat pe loc.

De notat că accidentul s-a produs în localitate – sat Bentu – înainte de lăsarea întunericului.

La volanul autoturismului s-a aflat un tânăr de 19 ani din Prahova, care nu consumase alcool. Există suspiciunea că acesta nu a respectat limita de viteză în localitate.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

9 comentarii la „Să mergi cu bicicleta pe un drum național cu o singură bandă…

 • Riscant , neriscant dacă e legal sa mergi cu bicicleta, pe șofer îl mănâncă pușcăria.

 • Sunt sofer …sofer profesionist, dar trebuie să avem grijă si de biciclisti, sunt participanți la trafic. Conduita preventivă lipseste cu desăvârșire….

 • Daca nu avea lumini , vesta pe el, biciclistul si-a cautat moartea

 • Ai citit bine? A fost înainte să se lase întunericul!!!!

 • Pe timpul zilei nu avea nevoie de vestă reflectorizanta sau de lumini.

 • Ar fi trebuit sa pastreze distanta minima dintre el si biciclist atunci cand il depaseste. Din cate stiu atunci cand depasesti un biciclist trebuie sa ai 2 metri intre tine si el sau cel putin inaltime pe care o are atunci cand este pe bicicleta.
  Daca acest lucru era respectat de catre sofer nu se mai ajungea la acest accident

 • problema, domnule stefan, e că dacă ar respecta cei doi metri, atunci ar intra pe contrasens. de-asta e riscant să mergi cu bicicleta pe acolo.

 • Nu e o problema domnule Tereaca. E o alegere: ai loc doi metri, îl depășești. Nu ai, stai în spatele lui pana ai loc. Sau dacă te grăbești intri la pușcărie. Tu alegi.

 • ,,Șofauru,, nu are scuze , e vinovat 100% ! Unul dintre cei mulți pe care-i întâlnești la tot pasul pe șoselele patriei, de te face să crezi că și-au luat permisele ca bonus la supermarchet !

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.