SĂ O ÎNCURAJĂM! O BUZOIANCĂ DE 8 ANI CONCUREAZĂ JOI SEARĂ LA NEXT STAR DE LA ANTENA 1

Andreea Dinu are doar 8 opt, dar a strâns deja peste 40 de premii, diplome și distincții de la festivalurile la care a participat. Cântă de la 4 ani, iar cei care au ascultat-o au concluzionat că fata are talent.

Joi, Andreea va putea fi urmărită la emisiunea Next Star de la Antena 1, prezentată de cunoscutul comper tv Dan Negru. „Va interpreta o cunoscută piesă de muzică ușoară, dar nu vă pot spune care, e secret. Așa prevăd regulile emisiunii” ne-a declarat tatăl Andreei.

Fetița învață la Școala nr. 11 și ia lecții de la Lucia Dumitrescu, mai accentuat în ultimul an, de la Oana Dobre de la Palatul Copiilor și de la Costel Sandu de la Centrul de Cultură și Artă de pe lângă Muzeul Județean.    

Tot joi, în aceeași emisiune, se va mai produce un moment cu protagoniști din Buzău. E vorba de fetele de la trupa de majorete Dance Girls.  Andreea și majoretele sunt colege la Șc. Nr. 11, dar concurente în emisiunea de joi. 


Emisiunea de divertisment, dedicată copiilor talentați și prezentată de Dan Negru a ajuns la al optulea sezon.

Jurații au rămas acceeași: Alina Eremia, Pepe, CRBL și Dorian Popa. Dana Mladin, producătoarea show-ului,a anunțat noutățile nouluisezon: „Lupta se va ascuți! Spre deosebire de celelalte sezoane, de data asta jurații sunt cei care vin cu copiii în concurs. Fiecare jurat are două propuneri pe ediție și va trage cu dinții ca cei doi copii “ai săi” să ajungă cât mai departe.

Vor exista în continuare stelele verzi și înfricoșătoarele stele roșii. Juratul nu va avea voie să voteze pentru copiii pe care îi aduce în competiție. Poate încerca să influențeze decizia celorlalți trei jurați, însă nu are voie să acorde nici o de stea, fiind subiectiv.”

O altă noutate a sezonului vor fi numerele de familie, care se vor regăsi în fiecare ediție a show-ului. “Plecând de la un copil talentat în orice domeniu, am descoperit că și membri ai familiei sale sunt talentați. Așa că e liber la participarea cu tot familionul! Că e vorba despre cântăreți, sportivi sau dansatori, actori sau circari, putem vedea sezonul ăsta cum talentul se transmite din tată în fiu”, a mai spus Dana Mladin.

Auraș Tereacă

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.