„Să-și ridice cortul din Crâng și să plătească despăgubirile”

În iunie omul de afaceri Ninel Brebeanu a pierdut procesul penal pentru fals material privitor la falsificarea contractului pentru cortul din Crâng.

Brebeanu jr. a scăpat de condamnare pentru că a intervenit prescripția (s-au împlinit zece ani de la comiterea faptelor ilegale – vezi AICI sentința).

Chiar dacă a pierdut procesul, Brebeanu nu a purces până acum la ridicarea cortului din Crâng:

Scheletul cortului ocupă încă (după 10 ani de ilegalitate) locul de joacă din Crâng

În consecință, Direcția Silvică Buzău a trecut la acționarea în judecată a omului de afaceri Ninel Brebeanu.

„Am deschis proces în civil, am trimis documentele la judecătorie, urmează în zilele viitoare să fie deschis procesul. Cerem ridicarea cortului și plata despăgubirilor pentru toți acești ani în care cortul a fost montat ilegal acolo”, a anunțat Constantin Moiseanu, directorul Direcției Silvice Buzău.

Pădurea Crâng a fost donată de stat Primăriei Buzău, dar fără suprafața pe care stă cortul din Crâng, din pricina litigiului juridic care a inclus un proces penal (și, acum, unul civil).

Citește și:

loading...

14 comentarii la „„Să-și ridice cortul din Crâng și să plătească despăgubirile”

 • La ce pile și relații are Nini, s-ar putea să-l despăgubească direcția de silvicultură,pentru deranj. Pai cum credeți voi ,că a ridicat un hotel într-o stație de vânzare carburanți? Cum credeți că a obținut autorizație pentru așa nenorocire? In ce țară civilizată sa- a pomenit ca deasupra și lipit de rezervoarele de combustibil să existe un hotel!!!!!?????

  Răspunde
 • Ce daune să ceară Direcția Silvică? Pentru ce? Cum dovedește că i s-a creat un prejudiciu? Dacă nu ocupa Brebeanu terenul venea un alt „Brebeanu” care plătea chirie? Pe bune? Ce țară…

  Răspunde
 • Sunt absolut ferm convins ca daca nu ocupa Brebeanu terenul in cauza se gasea alt „investitor” care sa ocupe terenul. De fapt, de la un concurent al lui Brebeanu au plecat cercetarile efectuate, cu greu, de autoritatile judiciare. Nu ca s-au sesizat bravii nostri procurori sau politisti.

  Răspunde
 • Vasile si ionel ….vedeti ca va dati de gol…. dam dreptate unei hotii doar pe principiul ca fura altul ? Ninele…..

  Răspunde
 • Alde Să fim civilizați, vezi că și în țările în care curge apă caldă la robinete de ani buni există stații de carburanți cu hoteluri sau moteluri, iar de alimentat cu GPL alimentezi singur, nu îți alimentează vreun angajat al stației, asta așa, că o paranteză.
  Văd că stațiile de carburanți dintre case sau blocuri nu te deranjează, nu?

  Răspunde
 • In Romania,daca vrei dreptate,nu o sa reusesti,fiindca unii dintre interlopii numiti „afaceristi” sunt mana in mana cu unii dintre interlopii din justitie.”Dreptatea” se poate obtine doar cu parul,cu toporul,cu maciuca,cu pistolul ,cu „Molotovul” si cu alte astfel de „mijloace pasnice”. Pe Brebeanu, daca il „mananca pielea” ,o face pe „barba” lui.

  Răspunde
 • Unii din aceasta familie au in sange infractionalitatea. Cred ca nu se simt bine daca nu inseala (parca au mai fost arestati pentru suspiciune de furt combustibili) sau incearca sa santajeze (cu fituicile lor denumite pompos „presa”). Au si „studii” in acest sens. Ce nu pricep eu este DE CE o fac? Pentru bani? Cu bani, dupa cum se observa limpede la ei, nu cumperi nici centimetri, nici sanatate. Despre respect in comunitate nu mai vorbim. La o recesiune cu devalorizare nu banii te tin in viata ci omenia celor pe care i-ai ajutat. In cazul lor e fix invers, ceea ce le si doresc!

  Răspunde
 • Tupeul nu are limite…. ce faci cu banii daca te stie tot judetul ca niste tepari si o familie destramata … asta nu inteleg unii…

  Răspunde
 • @Gradinar, vorbești prostii! Nu dau dreptate și nu încurajez hoțiile, din contră. Spun doar ce s-ar fi întâmplat, dacă nu se trezea Brebeanu primul să ocupe terenul din Crâng. Justiția lucrează cu jumătăți de măsură, statul este slab. Sunt furați pe toate părțile, dar tăcem.

  Răspunde
 • Gigi Grădinaru’ vorbește să nu adoarmă. Idee este că dacă nu este un hot, se găsește altul să fie. Unii pur și simplu profită de slăbiciunea justiției noastre independente și imaculate, nu?

  Răspunde
 • Corupția și infracționalitatea ( uneori și intelectuală ) fac parte din ADN-ul nostru, al celor de prin Valahia și nu numai ! Nu văd cum U.E. s-ar mai putea păcăli cu noi și spațiul Schengen chiar cu promisiunea lui Olaf Schultz … Am mai scris aici de câteva ori despre ochii pofticioși aruncați asupra bătrânului nostru Crâng și viitorul va decide dacă mai apar ( sau nu ) noi ” Brebeni ” , personal sunt pesimist !…

  Răspunde
 • Vor mai fi și alții care vor profita de Parcul Crâng. Brebeanu e mic copil pe lângă ce se pregătește…

  Răspunde
 • Ăsta pentru un preț bun o vinde și pe mă-să, și pe tac-su.
  Un speculant care o să infunde pușcăria până la urmă.
  Bine că nu a pus un cort la palatul comunal, că la ce tupeu are…

  Răspunde
 • Nu se poate, nu mai parcul nu-l strica
  Trebuie pedepsiți toți cei implicați.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.