„Să știți că ei au început cu violențele. Trebuie să știți tot adevărul”

„M-au luat prin surprindere și m-au bătut. Mie mi-au dat cu pumnii și cu capul în gură. Pe mașină au vandalizat-o cu o țeavă. I-au spart parbrizul cu o țeavă și în față și în spate”, ne-a declarat Robert George, un tânăr de 20 de ani din satul Bădila, comuna Pârscov.

„Sergiu Bărăgoi m-a bătut duminică. E vecin cu mine din Bădila. Sergiu m-a acuzat că l-aș fi înjurat pe băiatul lui. Discuțiile au început de când cu coronavirus. Tatăl meu le-a atras atenția să stea în case. S-au supărat, de ce ne băgăm noi și au început cu înjurături și amenințări. Într-o zi m-au prins și m-au bătut. V-am trimis poze. Am făcut plângere la poliție, s-a deschis dosar penal pentru distrugere și agresiune”, a adăugat Robert.

Acesta susține că live-ul de pe facebook publicat azi la prânz de buzoienii.ro (vezi mai jos) a fost o replică, la supărare, a unchilor săi (frații mamei), după bătaia primită de el.

„Oamenii trebuie să știe tot adevărul. Care a fost contextul. E normal ca familia mea să se fi înfuriat când m-au văzut pe mine bătut și mașina distrusă”, a conchis Robert George.

Vezi mai jos, live-ul de pe facebook, în care familia lui Robert George îi amenință și înjură pe cei din familia Bărăgoi.

În concluzie, n-ar fi rău ca polițiștii din Pârscov să medieze o împăcare între cele două familii, înainte de a se întâmpla ceva mai grav.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „„Să știți că ei au început cu violențele. Trebuie să știți tot adevărul”

  • sa intre mascatii peste ei in case! sa dea exemplu cum s-a intamplat si in restul judetelor. sa fie trasi la raspundere si cei ce au “amendat” doar initiatorul petrecerii si nu s-a rezumat la toti participantii … inclsuiv cu dosare penale. politistii respectivi sa fie trasi la raspundere pt zadarnicire!

  • Șmecherii asistați social,neadaptați la societate..ce pretenții aveți

  • Ei au început şi noi continuăm! Tipic golanesc! La violențe statul trebuie să răspundă cu violență, proporțional şi fără menajamente! Amenzile, care nu vor fi plătite niciodată, nu sperie pe nimeni!

  • Ce să medieze poliția?! Oricât de mult ar încerca polițiștii cu vorba bună sau cu amenzi, ăștia nu vor înțelege. Doar cu parul mai pot fi educați acești indivizi care sunt lipsiți de educație și care nu știu ce este legal și ce este ilegal. Indivizii ăștia sunt produsul societății noastre din ultimii 30 de ani, perioadă în care educația a fost lăsată pe ultimul loc.
    De asemenea, statul nu se preocupă în niciun fel ca cei care au amenzi neplătite să le plătească ori să presteze în schimb muncă în folosul comunității. Dar, primăriile îi păsuiesc pentru că ăștia sunt votanții celor aflați la putere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.