„Gata cu amenzile, amenințările și restricțiile! Să relansăm România!”

Într-o postare pe pagina sa de facebook, Marcel Ciolacu a anunțat că PSD nu e de acord cu prelungirea, după 15 iunie, a stării de alertă.

Politicianul buzoian susține că „trebuie terminat cu amenzile, amenințările și restricțiile. Să ne gândim cum relansăm România”.

Vezi mai jos conținutul integral al postării ce are titlul „PSD nu mai vrea continuarea Klaustrofobiei ca model de guvernare a țării!”.

„Ministrul Sănătății vrea să ne țină și după 15 iunie în stare de alertă, deși nu ne prezintă vreun argument solid pentru asta. Nici nu are cum fiindcă nu este expert în epidemiologie, ci mai degrabă în măști vândute fără bon fiscal, la farmacia familiei.

De trei luni, Nelu Tătaru face doar exerciții de imagine. S-a lăudat, de fapt, cu munca primarilor și președinților de consilii județene care au dus greul luptei cu pandemia. În vremea asta, la ministerul Sănătații se trăgea tun după tun cu licitații aranjate pentru firmele de casă ale PNL.

Românii au demonstrat însă că sunt mai #responsabili decât guvernanții și au înțeles că trebuie să se protejeze. Nu mai e nevoie de amenzi și stare de alertă chiar dacă Guvernul își dorește asta cu disperare. Bănuim de ce: este paravanul perfect pentru toată clientela PNL să-și continue marile afaceri pe bani publici!

#PSD nu e dispus să mai înghită balivernele miniștrilor liberali. Guvernanții nu mai au nici legitimitatea să ne dea lecții despre cum să ne protejăm în fața coronavirusului după episodul scandalos din clădirea Guvernului, unde Orban și camarila PNL chefuiau cu whisky și trabucuri. Doar specialiștii în sănătate publică trebuie sa spună clar țării ce fel de măsuri trebuie luate mai departe.

După 15 iunie, este timpul să punem punct modelului liberal de a administra o țară doar cu amenzi, amenințări și restricții. Să terminăm cu #Klaustrofobia, să ne gândim cum relansăm România!

Și Victor Ponta a anunțat aseară la Digi 24 că parlamentarii Pro România vor vota împotriva prelungirii stării de alertă.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/aurastereaca.

loading...

6 comentarii la „„Gata cu amenzile, amenințările și restricțiile! Să relansăm România!”

 • Ce abordare ieftina tipica PSD !!!!!
  Domnule Ciolacu, amenzile si restrictiile in ultimele luni au fost impuse in TOATA LUMEA, nu doar in Romania, de PNL, ca la asta va referiti.
  Am vazut ultimii 3 ani de PSD, nu mai trebuie sa ne spuneti ce minunati ati fost: 3 guverne proprii, din care unul prin motiune de cenzura (unicat in lumea politica !!!), liderul in puscarie, ministrii si PM analfabeti, etc…
  Sa mai continui ?!
  Nu. Imi este scarba.

 • Mai bine tăcea, săracu’…
  Așa, pute a demagogie electorală iresponsabilă…
  Iar dacă are probe cu acele „tunuri”, nu mai bine face dovada că a depus probele la organele abilitate?!? Că altfel pare un fel de complicitate… nu că m-ar mira.

 • La PSD sa fii prost, mediocru si corupt. este o mare virtute. Vin ei la putere si salveaza omenirea de covid, toti psd-istii vor primi premiul Nobel in medicina migaloasa.

 • Ciolacule,Romania nu a fost saracita si distrusa de pandemia asta de Covid 19,ci de „Pandemiile PSD-iste” din 1989 incoace. Iar daca trebuie facut ceva pentru relansarea Romaniei, trebuie aruncate la tomberonul istoriei actuala clasa politica,partide ca PSD,ALDE,PMP,UDMR, Pro Romania,…..Si multe alte lucruri care au creeat,dezvoltat si inradacinat in societatea romaneasca minciuna, tradarea si vanzarea de tara, manipularea, abjectia politica, nedreptatea, inechitatile sociale grave, abuzurile,………, toate nenorocirile create si dezvoltate in anii astia ai „pandemiei revolutionare PSD-iste”. Acum, cand este evident cine ati fost si cine sunteti,voi astia ce clamati „social- democratia si binele poporului”, o sa tipati ca disperatii, ca vreti iar „reconciliere, consens national, reformare, buna-intelegere,….” , doar pentru a va salva privilegiile, libertatea, averile frauduloase… Daca nu ai intele a sosit si ziua adevaratei voastre judecati si sper sa primiti, daca sunteti găsiti vinovati, ceea ce meritati cu adevarat: ani grei de puscarie, confiscarea averilor, abolirea privilegiilor.

 • In ceea ce priveste starea de alerta, n-au decat sa n-o voteze! Sa-si asume responsabilitatea. Macar, daca eu sau altii ne vom imbolnavi, vom sti pe cine sa dam vina! Vreau sa spun ca, de fapt nu-si vor asuma niciodata responsabilitatea asta. Doar arunca cu vorbe, pentru cine-i asculta si din pacate sunt multi, prea multi, chiar din randul celor fac parte din grupele de risc crescut.
  Despre relansare…. Pai n-au lansat ei tara pe orbita coruptiei, a nepotismului, a lipsei voite de educatie, lipsei de egalitate de sanse, etc.? Li se pare ca s-a indepartat de pe aceasta orbita si vor s-o relanseze?

 • Si neaparat, PSD sa ne scape odata de termometrul care transmite unde magnetice prin tunelul median-occipital si prin care (numai si numai) PNL, ne ia datele de identificare, adresa si mai ales CNP-ul, pe care sa le foloseasca apoi la castigarea alegerilor.
  DA-Dhaaaaa……

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.