„Să vedeți comentarii când o să spele carpeta cu Răpirea din Saray”!

Peste o sută de comentarii a strâns la Buzău postarea în care un locatar de la bloc își spală covorul pe bara din vecinătatea blocului.

„Ce părere ai ? Parcă trebuiau tăiate”, a întrebat cel care a făcut postarea. Au urmat zeci de comentarii. Le-am inserat și noi, mai jos, pe cele mai haioase/interesante, dar și postarea originală.

„Să vedeți comentarii când o să spele carpeta cu „Răpirea din Saray”!

„De ce trebuie tăiate, îți e frica ca te trimite sotia cu covorul???”

„Bateți, ba, covorul pe câmp! Pe munte! Nu la 7 dimineața în spatele blocului!”

 „Un covor persan super îngrijit. Bravo, proprietarului!”

„Crima, nivel ridicat de poluare! or fi măsurat noxele?”

 „Vaaaii, ce nenorocire. Reclamati LUI tomita”

„Dețineți vreo spălătorie de covoare?Şi vă deranjează …concurența?”

„Mai se găsesc bare? Credeam ca s-au dus toate la fier vechi…imi aduce aminte de copilărie”.

„Ia uite frate nu mai are voie omul sa își facă curat, că apare unul ca tine. care vrea să arate ce ?”

https://www.facebook.com/groups/stiribuzau/permalink/2666596093577915/

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

10 comentarii la „„Să vedeți comentarii când o să spele carpeta cu Răpirea din Saray”!

 • Un alt articol cultural al domnului tereacă. Care citește non-stop și care are o cultură generală cu toptanul.
  În primul rând, e „serai” palat al sultanului. Deci, nici măcar cu literă mare..

 • Raspuns pt. Igor. În caz că nu ați observat titlul articolului e între ghilimele. Așa a fost scris el de cel care a postat comentariul pe facebook. Apoi, daca veți consulta dex-ul veți observa că și scrierea Saray nu-i greșită, ba chiar e originalul: tc. Saray – palat. E și un club cunoscut de fotbal care se numește Galatasaray care înseamna în traducere Palatul Galata.

 • Asta se întâmplă, când unii dintre locuitorii Buzăului, nu au reușit să se ridice din condiția socială din care au parvenit in acest oraș, oricum e mult prea târziu să se mai facă ceva pentru ei. Cum sa scoți mă frate mizeria aia afară, s-o mai si expui? Asta arată “calitatea” proprietarilor.

 • Ba MARIUSE , dar ”calitatea” ce o arata ?

 • Pai mai Marius, gunoiul /mizeria se scoate afara, nu se tine sub preș! Așa au făcut și mama ta și bunica ta, preșurile se scot la aer, la soare ca sa dispara virușii. Însă cu snobii și parveniții …este mai greu sa i faci sa nu uite de unde au plecat. Altfel spus: lăsați oamenilor de la blocuri batatoarele de covoare sa și poată menține curățenia in case, nu toți au bani de curățătorie, nu e nimic rușinos in a curata un covor afara pe bara! Și așa mulți trăiesc la nivelul de subzistenta.

 • @D asa este, incerci sa-mi confirmi ca unii nu-si pot depasi conditia sociala din care au plecat. Asta cu batutul o faceai acum 100 de ani, cand nu existau aspiratoare sau firme care spala covoare. Buzoianul nu vrea sau nu poate sa se educe, nu avem ce face. Ma intreb daca esti asa de atasat de aceste “valori”, de ce nu folosesti si pamantul galben+balegarul, la renovarea casei tale, tot vad ca esti atasat de aceste tradiții. Civilizati-va, bă, iesiti din mizeria din care ati venit!

 • Marius, nu ți confirm nimic, nu face pe deșteptul! Nu mai jigni oamenii, a trai in mizerie nu este totuna cu a avea mijloace de trai modeste! Și cu siguranța nu este nici o dovada de educație ori civilizatie,”bă”! Cine te crezi? Vrei o lume mai buna, caut o! Sau pune umărul! Nu e suficient sa te cocoți undeva sus și de acolo sa tot strigi cât de tare “îți pute”! Nu uita sa ți dai jos și ochelarii mari de cal pe care ii porti…!

 • Paysan, curatatul unui covor din ala se invarte pe la 50-60 lei, elegant si civilizat, vine ti-l ia de acasa si apoi ti-l aduce, deci cam cat 2 pachete de tigari, deci unde e saracia aici, ca nu inteleg ?!
  50 de ani de comunism plin de cancer nu o sa va iasa usor din cap, stim…

 • Bravos @Catalin,dar unii ca si @D nu vor sau nu pot sa se desprinda de trecut. Ptr o lume mai buna e greu cu oameni ca el, e diferența intre a fi educat si a te educa.

 • @marius&@cătălin
  Mai avutilor, educați cu menajera, de unde aveti asa de mult timp sa scrieti comentarii la orice articol ? Sunteti asistați social si aveti mult timp liber intre indemnizații? Și ,,apropos “, la cum jigniți prin postarile voastre, nu aveti educatie prea buna, eu macar nu ma dau mare. Ma cobor la nivelul vostru si va bag in seama.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.