Să vezi înjurături! Prefectura anunță că nu se renunță la restricții 14 zile!

Surpriza zilei la Buzău. După doar o zi, orașul Buzău a ieșit matematic din scenariul roșu.

Astăzi rata de infectare a coborât de la 3.04 la 2,95!

Cu toate acestea noul prefect a anunțat că restricțiile adoptate ieri vor fi menținute 14 zile!

Silviu Iordache, Prefect Buzău: „Conform legii în următoarele 14 zile orașul Buzău va rămâne în scenariul roșu. Nu va reveni în scenariul galben chiar dacă rata de infectare va scădea sub 3. Abia după trecerea a 14 zile situația mun. Buzău va fi reanalizată!”

Asta înseamnă că restaurantele, sălile de pariuri și jocuri de noroc, pizzeriile, cofetăriile, barurile, cafenelele și Happy Cinema vor rămâne închise!

E de așteptat ca în următoarele ore buzoienii nemulțumiți să apostrofeze autoritățile care au comunicat decizia de închidere a unităților enumerate mai sus.


Tablouri canvas personalizate - Livrare Gratuita in Buzau
loading...

7 comentarii la „Să vezi înjurături! Prefectura anunță că nu se renunță la restricții 14 zile!

 • Buzoienii ar face bine să se vaccineze! Doar așa contribuim la deschiderea restaurantelor, păcănelelor și a altor așezăminte absolut esențiale pentru bunăstarea noastră. Evident, rata asta de infectare nu e cea reală, foarte mulți infectați tratând-se acasă cu frunze de pătrunjel muiate-n zeamă de paracetamol. Daaaar, va spune domnul reporter, populația orașului e mai mică decât cea oficială, că are el informații super despre cei plecați pe afară!

 • Deschideți Talciocul, terasele și pensiunile!
  Pentru 3-4 oameni în plus infectați care ridica rata de infectare cu 0.3 procente, suferă sute de oameni!
  Aloo, prefectura sa știți ca nu toți au salariile voastre de își permit sa stea fără serviciu 2 saptamani!
  Cine își asuma ratele, întreținerea și toate taxele care nu te așteaptă!
  Sunteti niște inconștienți!

 • Ce faci prea marite Prafecturas ? Ai primit ordin de la Bucale sa tii orasul inchis? Putem face si un pariu ca maine sunt peste 3/la mie cu aia care vin la casele de vacanta. Dar daca e ordin cu placere.

 • Gabita 🙂 legea ???

 • Unii se prefac ca nu au inteles ca ordinul dat de la centru e sa se declare in realitate perioada de urgenta lockdown, doar sa nu o mai numeasca asa si sa o mascheze sub o noua denumire, pentru a pacali populatia care s-ar revolta daca ar auzi iar de perioada de urgenta, stiind prin ce chinuri si abuzuri au trecut in acea perioada ce nu a avut alt rol decat acela de a asigura o tranzitie usoara spre un regim totalitarist mai odios decat comunismul.

 • Unde ne putem adresa nemulțumiților vizavi de ideile primarului Toma?
  Cu respect Nelu Vasilache

 • SA MAI RIDEM DE INCOMPETENTA AUTORITATILOR ALOO PREFECTULE MATA CIND DECLARI MAI STAM 14 ZILE RESPECTI LEGEA LUI MATALE SAU ASA VORMUSCHII TAI…..MAI CITESTE CE SPUNE DUL COLONELGHERGHITA LEGAT DE VACCIN…..ASTA E PENTRU TOTI CITITORII NU SPUNE NIMENI CA NU TE POTI INFECTA SAU ESTI IMUN ..DAR ESTE O …CALE…..SAU POATE DUL ARAFAT….VA EXPLICA MAI PERTINENT ..MATA FACI DE RIS GUVERNUL IN SPECIAL PE DUL MINISTRU BODE PARCA EL ESTE LA INTERNE ……….NU TREBUIE SA INJURAM..ASCULATI PAAPUSARUL ..DE TUDOR GHEORGHE…..E IDEM SITUATTIA…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.