Să vezi și să nu crezi! Roșioru îl laudă pe Toma! „Da, e un primar bun! Dacă face și treaba asta, jos pălăria!”

E declarația zilei de la Buzău. Îi aparține lui Silviu Roșioru, până acum cel mai critic consilier local la adresa primarului C-tin Toma.

„Trebuie să recunosc, și o spun cu bucurie, că lucrurile au început să meargă înspre bine în orașul Buzău. Da, Toma începe să fie un primar bun pentru acest oraș. N-ai cum să nu observi că se asfaltează ca niciodată și într-un timp record. Se aranjează spațiile verzi, platformele de gunoi, se elimină apa meteorică, s-au adus și aceste autobuze. Eu aș fi vrut noi, dar îmi dau seama că astea au fost acum posibilitățile. Pentru orașul Buzău sunt bune și astea, acoperă o necesitate. Îl felicit pe Toma pentru că a ținut cont de criticile pe care i le-am adus, a fost ambițios și a ținut morțis să rezolve problemele reclamate. Îmi place și că e activ, vine cu noi proiecte. Un singur lucru îi reproșez în continuare, situația celor 300 de polițiști locali. Dacă o rezolvă și p-asta, în sensul în care să-i pună din nou la paza școlilor și să închidă conflictul, zic jos pălăria. Eu o să rămân în continuare atent, iar acolo unde voi considera că greșește îi voi atrage atenția. N-am nimic personal cu el, vrea doar să facem din Buzău un oraș mai bun”, ne-a declarat în urmă cu câteva minute (atenție, din proprie inițiativă!) Silviu Roșioru.

E de văzut cum va evolua relația dintre cei doi din Consiliul Local și dacă Toma va avea ceva de spus după declarația de azi a lui Roșioru. Prima ocazie e chiar mâine, când de la ora 11.00 va avea loc o ședință extraordinară a CLM Buzău.

Citește și articolul: S-a dat drumul la semafoarele de la Crâng! E totuși o mică problemă. Iată ce reclamă șoferii

Până acum Roșioru l-a criticat aspru pe Toma în privința subiectelor numite Compania de Apă și Poliția Locală.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Să vezi și să nu crezi! Roșioru îl laudă pe Toma! „Da, e un primar bun! Dacă face și treaba asta, jos pălăria!”

  • Dacă Toma ar mai face și el un cartier Orizont pentru care Roșioru să voteze ducerea curentului, apei, gazului și asfaltului pe banii buzoienilor și ar mai primi acolo vreo 2-3 apartamente șpagă de la Gagu, ar fi și mai bucuros, tupeistul tuciuriu.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.