Săltat în timp ce dormea! Polițiștii îl căutau în alt sat, noroc cu un telefon

În sfârșit, a fost prins.

După trei zile de la evadarea din sediul Poliției Urziceni (a sărit pe geamul de la baie), tânărul infractor de 18 ani a fost capturat la 6 km de Urziceni (localitatea Alexeni).

Acesta se ascundea într-o casă părăsită și a fost săltat în timp ce dormea. Un localnic l-a văzut și a sunat la poliție. Era căutat într-o altă comună, la 20 de km distanță..

În ultimele trei zile, Ștefan Petronel Boancă a fost căutat de peste o sută de polițiști și jandarmi, câini de urmă, inclusiv din elicopter.

În urmă cu două săptămâni, tânărul – împreună cu un complice de 15 ani – a spart buticurile de pe Aleea Centrală din Parcul Tineretului din Buzău, iar apoi terasele de la ștrand.

Apoi a furat din curtea unei case din vecinătatea parcului un autoturism VW Passat. Câteva ore mai târziu, Boancă (nu avea permis) a făcut accident în zona Păcărari din Iași (vezi VIDEO mai jos).

Prins la Iași (la o zi după accidentul de la care a fugit), Boancă a fost adus la Urziceni pentru a se instrumenta furtul altui autoturism. Aici a reușit să fugă pe geamul de la baie.

loading...

3 comentarii la „Săltat în timp ce dormea! Polițiștii îl căutau în alt sat, noroc cu un telefon

 • Iar acum se duce la caldurica si mancarica pe banii nostri 1-2 ani, iese de acolo celebru si smecher. Traiasca drepturile omului! Ale omului jigodie, omul normal nu mai are de mult drepturi, e fortat sa intretina din munca lui japitele care ii dau in cap pe strada.

 • din ce am înțeles urmează să fie eutanasiat… Dumnezeu să-l odihnească!

 • Bine punctat cel de mai de sus!
  Caz “inchis”.
  Nu avem cu cine ne certa.
  Este posibil, maxim sanse, sa ii dea cu suspendare.
  Din moment ce, dupa atâtea infracțiuni, mai ales că putea provoca accidente f grave pe drumul spre IAȘI, judecătorii și procurorii nu au dispus reținerea in arest… Este clar ce poliție avem în această colonie, că țară nu știu dacă mai este.
  Cj deosebit respect Nelu Vasilache!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.