emanoil neagu
toma 1 decembrie - Copy
avramescu PNL - Copy

Sămânță de scandal între două familii din Pârscov. „Rugăminte către Poliție”

Clipul și comentariul de mai jos au fost trimise către redacția buzoienii.ro de câțiva cetățeni din Pârscov.

„A fost petrecere luni seară într-un grup de rromi din satul Afumați, comuna Pârscov. Vreo 30 de persoane, cu muzică la difuzoare, grătar și porc tăiat. Problema e că într-un live pe facebook s-au lansat provocări și amenințări, iar la un moment dat s-a arătat și un cuțit. Se caută a se amplifica un conflict apărut în comună. Rugămintea nostră e ca poliția să potolească, cu calm, spiritele înainte de a se ajunge la ceva mai rău”.

Vezi, mai jos, clipul trimis către buzoienii.ro (atenție, limbaj licențios).

UPDATE: Conform localnicilor un echipaj de poliție s-a deplasat la fața locului după un apel la 112. „Polițiștii ne-au spus că i-au dat amendă doar organizatorului petrecerii. Întrebăm și noi, de ce nu și celorlalți ?”.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „Sămânță de scandal între două familii din Pârscov. „Rugăminte către Poliție”

  • buna intrebare. de ce nu s-a facut dosar penal si pentru amenintare? de ce nu au fost saltati cu mascatii ca in alte localitati din tara? cine e mana in mana cu cine?

  • Luptători cu umbra…ăstia nu pot bate decat limita de jos a iq-ului.Au tăiat un porc după 10 ani si au inceput sa se creadă smecheri.Nici smardoi,nici destepti,nici frumosi si saraci pe deadupra.Dar adevarul este ca trebuiau amendați toți,plus dosare penale.

  • Încă o dovadă de lașitate din partea unor amatori din poliție. Faceti curătenie in MAI, cine nu aplica legea sa plece, să-și caute alta meserie. Aceste specimene de polițiști sunt duri cu oamenii de rand, care au o ocupație legală și comit o contravenție cand traversează strada prin loc nepermis. Nu generalizez, stiu multi polițiști profesioniști.

  • Aloooo D-lE PANTAZI unde este toleranta 0 despre care spunea Dl Iohanis?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.