Sămânță de scandal pe Unirii. Muncitor ajutat de colegul de pe compactor

Sămânță de scandal azi la blocurile din spatele Bd. Unirii.

Un șofer a dat să intre cu un autovehicul de teren tocmai unde muncitorii de la Urbis turnaseră asfalt.

Pentru că șoferul insista să intre pe Aleea Arinilor (din spate blocurilor turn), un cilindru compactor a pornit amenințător înspre autovehicul (vezi VIDEO mai jos).

S-a asfaltat azi primul sector de parcare și carosabil de pe Aleea Arinului, unde nu se mai pusese asfalt de la înființarea cartierului.

În următoarele săptămâni se va asfalta toată aleea – într-o zonă care este probabil cea mai populată din oraș.

Când se va face și marcajul va fi cam…frumos

Conform informațiilor reporterului buzoienii.ro următoarea la rând va fi aleea dintre Muzeul Județean și CJ Buzău.

loading...

7 comentarii la „Sămânță de scandal pe Unirii. Muncitor ajutat de colegul de pe compactor

 • Pe baiatul cu jeepu il stiu, e super educat. Intr-o dimineata arunca gunoiul direct din bena jipului in tomberon, bineinteles pe langa, ca simtul gaurii l-a tradat. Educatia cu buldozerul vad ca prinde uneori.

 • O dată-n viață – vorba emisiunii – putea și acest șofer să lase asfaltul să se întărească … Doar nu era un capăt de țară . Eram de acord ca buldozerul să-l calce nițel !!!…

 • Sa vezi ca acum sar primatele cu coada ca marlanul cu jeepul era neparat un pesedist!……[Leo]

 • Vede melteanul că se lucrează, dar el se bagă. Din păcate, e plin Buzăul de astfel de ciobani, cu educație și bun simț, ZERO.Era bine dacă insista, poate o lua și pe coajă, să-i treacă spiritul de aventură.

 • O fi ala meltean, dar cum sa lucrezi fara sa blochezi accesul cu niste conuri, benzi ceva? Mi se pare prostia omeneasca. Ce faci, te pui in fata fiecarei masini care trece, ca-n fata tancului in piata Tiananmen? Normal ca omul da sa o ia pe acolo daca vede liber, aruncatul in fata masinii nu este un mod sanatos la cap de imprejmuire sau semnalizare a lucrarilor.

 • Mai nenea @Username, accesul pe aleea unde se asfalteaza este blocat cu conuri si cu niste bariere sa le vada tot chiorul. Probabil ca marlanul a gasit un moment cand lucratorii le dadusera la o parte ca sa intre cine stie ce masini de-ale lor cu materiale.
  Din cauza blocajului nici eu nu puteam sa intru macar cu bicicleta, ptr ca trec des prin zona, sa merg la magazinele de pe Unirii.
  A iesit frumos, cu locurile de parcare trasate si numerotate pe distanta de vreo 200 m, cat au lucrat pana acum…….[Leo]

 • Marcajele pentru locurile de parcare sunt realizate foarte strans, masinile sunt inghesuite. Nu poti deschide portierele in limitele bunului simt. In plus in zona sunt si persoane cu dizabilitati sau greu deplasabile, varstnici, care nu se pot strecura prin 35 de cm portiera deschisa. Poate nu strica sa arunce un ochi la cum erau parcate masinile anterior realizarii acestor marcaje.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.