Sâmbătă dimineață, ora 03.00. Doi stâlpi culcați la pământ. Iată unde s-a întâmplat


Prăpăd făcut aseară în satul Bordușani din comuna Săgeata.

Doi stâlpi, din care unul de electricitate, au fost culcați la pământ de un autoturism VW Passat scăpat de sub control pe drumul județean.

Conform localnicului care ne-a trimis informația și fotografiile de la fața locului, șoferul și ceilalți pasageri – în caz că au existat și alți ocupanți ai turismului – au fugit de la fața locului când au realizat ce tărășenie au făcut.

În mașină s-au găsit mai multe sticle golite de conținutul alcoolic. Astfel se explică și fuga șoferului de la locul accidentului, probabil pentru ca poliția să nu-i poată pune fiola sau să-i verifice documentele.

Evident, că primele bănuieli se îndreaptă înspre unul sau mai mulți tineri care au consumat alcool la vreun local și au scăpat mașina de sub control la întoarcerea spre casă.

De notat că unele dintre fire se întindeau pe mașină, de aceea cetățenii care au descoperit mașina și au sunat la 112 au fost precauți în atinge turismul cu mâna.

UPDATE: Șoferul a fost identificat de poliție. Are 22 și este din Săgeata. A fost testat cu aparatul etilitest iar rezultatul a fost negativ. Din eveniment nu a rezultat rănirea vreunei persoane.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Reacție a autorităților după articolul din buzoienii.ro! Amendă usturătoare și ITP anulat pentru „Ruginitul” CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

 

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.