Samsarii au fost pârâți la primar. Ce decizie a luat Toma

Samsarii de mașini au fost pârâți la primarul Toma că folosesc o șmecherie și evită plata parcării din fața Drăgăicii – deși lasă mașinile cu săptămânile.

„Care-i șmecheria ? Samsarul lasă mașina de vânzare cu săptămânile în parcare, iar când vrea să o scoată plătește doar pentru o oră! Cum? Samsarul vine cu altă mașină în fața barierei, scoate bonul, iar apoi dă cu spatele și nu mai intră cu această a doua mașină în parcare. Apoi, se urcă în mașină lăsată în parcare cu săptămânile și iese pe la barieră folosind bonul de o oră. Șmecheria merge întrucât sistemul nu înregistrează la intrare numărul mașinii”.

Șmenul de mai sus a fost comunicat zilele trecute primarului. Imediat ce a auzit Toma a reacționat. S-au achiziționat 25 de blocatoare de roți care vor fi aplicate mașinilor fără taxă plătită la ora 16.00.

„Fraudarea sistemului de parcare cu acces bariere este posibilă datorită limitelor acestuia, în sensul în care sistemul nu citește cu ajutorul unei camere LPR și numarul de înmatriculare (este vorba despre un sistem mai complex și mult mai costisitor care nu a fost achiziționat la vremea respectivă).
Toate cele trei sisteme de acces cu barieră în parcările publice de la piață și de la Târgul Drăgaica prezintă aceste lipsuri și sunt convins că de-a lungul timpului s-a mai folosit aceasta practică, care nu poate fi împiedicată datorită suprafeței foarte mari a parcării cu plată.
Pentru descurajarea practicilor de ocupare abuzivă în parcarea aferentă târgului Drăgaica, autovehiculelor, care la terminarea programului de lucru, respectiv ora 16.00, nu au taxa de parcare achitată li se vor bloca roțile.

În acest scop au fost achiziționate un număr de 25 de dispozitive de blocare a roților”.

loading...

3 comentarii la „Samsarii au fost pârâți la primar. Ce decizie a luat Toma

  • FB! d-nu primar

  • Haoleu , cum sa mai vindem acum rablele ? O sa ajungem sa muncim, sa ne angajam ca sclavii… sa fam impozite….
    Jos Toma !!!

  • @Cristi:
    Care rable ??? Poate in inchipuirea ta…
    Masinile din targ sunt majoritar de la pensionari, in fapt … batranei nemti care nu le foloseau decat la piata, reviziile inainte de termen si km dati … inainte.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.