Șansa trotuarelor făcute praf din Buzău. Iată ce decizie s-a luat la primărie

Trotuar strada Bazalt

Dacă străzile s-au mai asfaltat și peticit pe ici – colo, trotuarele au fost lăsate în majoritatea cazurilor de izbeliște.

Motivul a fost și unul ce ține de dificultatea acestei operațiuni. Asfaltarea trotuarelor trebuia făcută manual, cu consum mare de timp și de personal.

Muncitorii luau asfaltul dintr-o roabă, îl întindeau cu teul pe jos, iar apoi se compacta cu tăvălugul. 

„În curând, asfaltarea trotuarelor din Buzău se va face mai repede, cu mai puțină forță de lucru, dar cu o calitate mai bună. Zilele trecute am dat comandă pentru achiziționarea unui finisor mai mic, special pentru asfaltarea trotuarelor. Noi avem un finisor, dar de mari dimensiuni, pretabil doar pentru străzi”, ne-a declarat Alin Radu, director adjunct al socității de asfaltări al Primăriei Buzău.

Finisor folosit pentru asfaltarea străzilor

Citește și: Emoții pentru cele 60 de taxatoare de pe autobuze. Îngrijorare și printre pensionari. Iată de ce!

Urbis Serv are nevoie de a-și crește viteza de lucru, în condițiile în care solicitările venite din partea Primăriei Buzău pentru asfaltarea străzilor și trotuarelor din oraș sunt tot mai numeroase.

După Ciochinescu și Ciucurete unde lucrează în aceste zile, Urbis Serv trebuie să se apuce de cele 13 străzi ce vor fi asfaltate în centrul orașului, plus cele 7 străzi de pământ de la periferie.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.