Șantier în cel mai important club din Buzău

Vechea și insalubra clădire în care a funcționat odată centrala termică a stadionului Gloria e modernizată în aceste zile.

Sunt trei echipe de muncitori.

Unii lucrează pe exterior (la izolarea termică), alții la interior, iar o altă formație extinde clădirea cu un corp în care se vor amenaja vestiarele și dușurile.

„Aici vom înființa sala de forță a clubului. Va fi destinată exclusiv sportivilor, adică nu vor putea veni să le zicem civilii. Aceștia au de unde alege prin oraș. Era nevoie de această sală tocmai pentru ca sportivii clubului să nu mai meargă prin oraș sau să meargă mai puțin”, a declarat Cristi Ceaușel, președintele Comitetului Director de la SCM Gloria.

În paralel se lucrează și la etajul doi al stadionului – unde se amenajează minihotelul pentru echipa de fotbal, după ce anterior s-a făcut cantonamentul pentru echipa de rugby.

Diferența e că în cele 10 camere de la fotbal, spre deosebire de cele de la rugby, există duș și toaletă în cameră.

În acest an, la stadion s-a investit și în refacerea vestiarelor, dar cel mai important lucru e că s-a schimbat suprafața de joc – care beneficiază acum de sistem de drenaj.

Stadionul din Crâng a obținut licență pentru liga I și există posibilitatea ca Steaua să vină să joace aici meciurile de pe teren propriu – CLICK AICI pentru detalii.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  ȘTIREA ZILEI la Buzău! Iată foto din urmă cu cinci minute!  CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.