Șapte comune din jud. Buzău și un oraș cu probleme. Vezi AICI lista

Elevii de-a cincea, a șasea și a șaptea din 7 comune din jud. Buzău nu sunt primiți luni la școală.

Ei vor continua tot în on-line întrucât comunele lor au câteva cazuri de Covid și au fost trecute în scenariul galben (vezi lista mai jos).

În on-line vor sta și elevii liceului din Pogoanele (a noua, a zecea și a unsprezecea).

Elevii din ciclul primar, cei de-a opta și a douăsprezecea (la Liceul Pogoanele) din comunele de mai sus (plus orașul Pogoanele) vor fi totuși primiți la școală.

În restul localităților județului toți elevii (ciclul primar, gimnazial și liceal) vor fi primiți fizic la școală. La fel și copiii de grădiniță.

Ura! Începe școala!

Scenariile după care se deschid școlile:

În scenariul verde, toți copiii merg la școală, inclusiv grădinița.

În localitățile din scenariul galben, copiii de grădiniță și clasele 1-4 merg la școală, precum și clasa a 8-a și clasa a 12-a.

În localitățile din scenariul roșu merg fizic doar copiii la grădiniță și clasele 1-4 la școală, restul fac școala online.

Citește și:

loading...

5 comentarii la „Șapte comune din jud. Buzău și un oraș cu probleme. Vezi AICI lista

 • Numai cu “pandemia” nu are treaba decizia asta… altele sunt jocurile.
  Un copil din Tintesti nu se poate duce la scoala din Tintesti pe motiv de “pandemie” si risc de infectare, dar se poate duce fara nici o problema la scoala din Buzau.
  Concluzia: saracii care nu si-au permis sa isi inmatriculeze copilul la scoala in Buzau isi pierd dreptul la educatie ca autoritatile il vede ca pe o rasa inferioara si infectata.

  Nici macar nu incearca sa mimeze ca scopurile deciziilor luate sunt altele si n-au nici o legatura cu vreun virus.
  Daca aveau deciziile legatura cu virusuri atunci trebuia sa fie invers, copilul din Tintesti sa nu aiba voie sa calce prin Buzau pe la scoala ca sa nu aduca virusii in oras.

 • Pai cred ca esti rupt/a de realitate. Copilul din Tintesti chiar nu are voie, in mod legal, la scoala din Buzau. Nu are voie nici cand e pandemie, nici cand nu e pandemie, nu are voie niciodata. Problema este ca parintii acelui copil declara, in mod ilegal, ca acel copil locuieste in Buzau, deci de asta este primit la scoala din Buzau. Ar putea sa se intre peste ei, cu mandat, ca peste interlopi, sa-i verifice? Sau sa fileze fiecare copil politia sa vada unde se duce si de unde vine? E foarte complicata situatia. Poate doar eliminarea inscrierilor cu viza de flotant, dar chiar si asa, nu stiu ce i-ar opri sa le faca acte pentru domiciliu stabil in oras, fictiv, si am ajunge iar in aceeasi situatie.

  Deci nu are nimeni nimic cu copiii din Tintesti, nu incearca sa ii priveze de libertate statul, Bill Gates, Soros, fracmasoneria, illuminati. Pur si simplu sunt multe cazuri, din cauza locuitorilor nesimtiti care nu respecta regulile, iar aia care se descurca…se descurca.

 • Bine punctat! Țara te vrea prost, că de…ăștia votează cum trebuie!!!

 • Unii vorbesc ca sa se afle in treaba. Precum Username de mai sus care e rupt de realitate complet.
  Nu trebuie sa faci nici o combinatie sa faci scoala in Buzau, trebuie doar sa ai media de admitere potrivita.
  Un copil din oricare sat din judet poate veni la o scoala din Buzau fara probleme la ciclul scolar 9-12, ca in satele si comunele de care apartin nici nu exista scoli care sa aiba ciclu 9-12, fiind fortati sa vina in Buzau daca vor sa aiba mai mult de 8 clase. Si nu poti sa restrictionezi dreptul la educatie a unui copil la doar 8 clase doar pe motiv ca are ghinionul de a se naste in mediul rural sau familia isi permite doar o casa in mediul rural.
  In rest masurile sunt o cacealmea politica ce nu au legatura cu nici un virus.
  E surprinzator cat de multi idioti inca mai cred dupa 1 an de zile de circ corona ca aceasta corona ar fi virus ucigas in conditiile in care intr-un an de zile de pandemie fictiva nu au murit mai multi oameni decat in anii anteriori ci dimpotriva, mai putini.
  Au gasit o nisa sa instaureze un regim mai odios decat nazismul si fiind foarte multi idioti sclavi care aplauda acest nou regim ei forteaza nota pana la refuz, folosind corona ca motiv pentru a abuza oamenii ce nu sustin regimul cu scopul de a ii face sa cedeze in fata ideii de supunere la regim. Asa au facut si nazistii… au trimis in lagare de detentie opozantii infectati de virusul libertatii iar simpatizantii libertatii amendati si abuzati pana invatau sa pupe mana stapanului. Totul in timp ce multimea proasta aplauda si isi turnau aproapele care nu pupa sigla partidului de la putere.
  Istoria se repeta… doar ca la un nivel la care vechii nazisti nici nu indrazneau sa viseze.
  Toate masurile au ca scop dezumanizarea si prostirea populatiei pentru a fi mai usor de controlat si facuta populatia sa se lupte si toarne intre ei in timp ce regimul prospera nederanjat.

 • B, ai scris mult si totul pe aratura.
  Discutia nu era despre elevii de liceu. Si elevii din Tintesti se pot duce la liceu in Buzau, la fel cum se duc si elevii care locuiesc in Buzau. Tintesti nu are liceu, deci discutia nu are nicio relevanta.

  Persoana de dinaintea mea intreba de ce unii elevi din Tintesti se pot duce la scoala in Buzau, iar cei inmatriculati la scoala din Tintesti nu se pot duce la scoala lor. La scoala generala te duci unde esti arondat cu locuinta, nu te duci unde te taie capul. Ca unii din Tintesti merg in Buzau e ceva ilegal. Daca Buzaul avea numar mare de cazuri si Tintestiul nu, se proceda invers. Daca aia din Tintesti au fost nesimtiti si nu au respectat regulile, acum suporta consecintele.

  Cat despre regimuri naziste si ce ai mai scris pe acolo, nici nu cred ca merita sa imi bat capul cu cineva care a invatat istoria de pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.