Șapte grădinițe din orașul Buzău rămân închise!

Probleme cu grădinițele din Buzău.

Jumătate din ele vor rămâne închise și săptămâna viitoare (vezi lista mai jos).

Dacă școlile din Buzău se deschid în număr mare (9 deschise, 3 închise), iar liceele toate, cu o excepție, LPS, în privința grădinițelor scorul e îngrijorător: 7 închise și 8 deschise.

Îngrijorător, gândindu-ne la părinții care trebuie să meargă la serviciu (la privat) și n-au la dispoziție bunici cu care să-și lase micuții în grijă.

Cauza pentru care grădinițele rămân închise e că personalul nu s-a vaccinat măcar în proporție de 60%.

GRĂDINIȚE ÎNCHISE

GRĂDINIŢA CU PROGRAM PRELUNGIT NR. 1 MUNICIPIUL BUZĂU

GRĂDINIŢA CU PROGRAM PRELUNGIT NR. 3 MUNICIPIUL BUZĂU

GRĂDINIŢA CU PROGRAM NORMAL NR. 5 MUNICIPIUL BUZĂU (procent zero?)

GRĂDINIŢA CU PROGRAM PRELUNGIT NR. 6 MUNICIPIUL BUZĂU

GRĂDINIŢA CU PROGRAM PRELUNGIT „CEI ȘAPTE PITICI” MUNICIPIUL BUZĂU

GRĂDINIŢA CU PROGRAM PRELUNGIT „BOBOCEI DIN MICRO III” MUNICIPIUL BUZĂU

GRĂDINIŢA CU PROGRAM PRELUNGIT „CĂSUŢA FERMECATĂ” MUNICIPIUL BUZĂU

GRĂDINIȚE DESCHISE

GRĂDINIŢA CU PROGRAM PRELUNGIT NR. 4 MUNICIPIUL BUZĂU

GRĂDINIŢA CU PROGRAM PRELUNGIT NR. 8 MUNICIPIUL BUZĂU

GRĂDINIŢA CU PROGRAM PRELUNGIT NR. 9 MUNICIPIUL BUZĂU

GRĂDINIŢA CU PROGRAM PRELUNGIT NR. 10 MUNICIPIUL BUZĂU

GRĂDINIŢA CU PROGRAM NORMAL NR. 15 MUNICIPIUL BUZĂU

GRĂDINIŢA CU PROGRAM PRELUNGIT NR. 18 MUNICIPIUL BUZĂU

GRĂDINIŢA CU PROGRAM NORMAL „PITICOT” MUNICIPIUL BUZĂU

GRĂDINIŢA CU PROGRAM NORMAL „CĂSUŢA PITICILOR” MUNICIPIUL BUZĂU

Citește și:

loading...

15 comentarii la „Șapte grădinițe din orașul Buzău rămân închise!

 • Soluția este desfacerea contractului de muncă a celor nevaccinați. Cu siguranță se găsește personal vaccinat calificat care sa dorească să lucreze la stat

 • Pai sa se desfaca contractul de munca si celor de la privat care nu se vaccineaza, sa ii dea afara pe soferi, lucratori, vanzatori, si gata, sa se faca blocaj complet, razboi civil etc… sa mergem pana la capat.

 • Cel mai vaccinat stat din lume este UAE (o uniune de fapt ) cu 10 milioane de locuitori si are cate un mort la doua trei zile, asta e diferenta, restul sunt vorbe de babe la claca !

  In Ro:
  Morti vaccinati: 1.200
  Morti nevaccinati: 46.000
  (date oficiale INSP).

 • Normal ca nu se vaccinează, cine nu vrea sa stea acasă și sa primească salariul întreg, în timp ce noi părinții plătim bone…

 • Soluția este testarea tuturor !!!! Totul se răsfrânge asupra cadrelor didactice acum…gândiți-vă la toții factorii educationali !!

 • Și un pic de vorbe de babă de clacă. Vaaai muică, ce de morți are România și ăia aproape total vacginați abia de crapă unul la două-trei zile!
  Explicația este extrem de simplă. Țările vacginate într-un procent covârșitor au schimbat modului de contorizare a morților pentru a ascunde numărul de morți vacginați, dându-se acum vina pe comorbidități.
  România fiind puțin vacginată a rămas cu retorica de început, morții CU COVID fiind contorizați ca morți DE COVID.
  Și puțintică artimetică:
  D = C + X
  D = Total decese pe teritoriul României în decurs de o zi (24 ore) indiferent de cauza decesului;
  C = decese cu/de Covid în decurs de o zi;
  X = decese din diverse cauze altele decât cele cu/de Covid în decurs de o zi;
  Autoritățile (GCS – Grupul de Comunicare Strategică) nu ne spun niciodată cât este D sau X ci ne prezintă doar decesele cu/de Covid în decurs de o zi (C). De ce? Ce vor să ascundă? Eu bănuiesc dar nu vă spun.

  Ne bombardează cu cifre sterile din categoria (C), legate de infectați, vindecați, decedați pe categorii de vârstă, pe județe, de câți decedați erau nevacginați, de numărul apelurilor la 112 dar nu ne spun esențialul, TOTALUL DECEDAȚILOR de pe teritoriul României în decurs de o zi indiferent de cauza decesului (D).

 • Bătaie de joc, nu au nici un interes sa se vaccineze, pentru este mai bine sa nu faci nimic și să iei salariul întreg, le pica mănușă ,iar noi ne chinuim și cu copiii și cu serviciile. SA LE FIE RUȘINE!

 • Cel mai bun indicator ar fi o comparație o morților din ultimii 10-15 de ani la Buzău (făcută o medie) cu ce avem acum. Din păcate, nu avem aceste date. Eu le-am cerut la statistică la Buzău, dar am fost trimis pe niște siteuri de statistică (de către cei de la Buzău „de la statistică”), dar care n-aveau datele cerute de mine.

  Anul trecut, am putut face doar o comparație 2019 cu 2020. În ciuda pandemiei, numărul decedaților, în 2020, nu a crescut (sensibil). Ba, anul trecut, în primele nouă luni erau mai puțini morți decât înainte de pandemie. S-a recuperat abia în noiembrie și decembrie, de s-a ajuns să fie cu câteva zeci de morți mai mulți decât în anul precedent.

 • Catalin, sper ca esti constient ca UAE e o dictatura si ca oamenii acolo traiesc intr-un mod izolat, majoritatea lor nu ies din case dacat sa munceasca ca sclavii, si sa se supuna orbeste daca nu vor sa fie executati impreuna cu tot neamul… ca atat au dreptul.
  Acolo au turistii mai multe drepturi decat cetatenii locali, tocmai pentru a incuraja turistii sa vina sa faca turism, ca daca ar avea turistii aceleasi drepturi ca cetatenii, ar fi riscat sa fie executati pe aeroport dupa ce se dau jos din avion si nu cred ca si-ar fi riscat nimeni viata ca sa vada ce, ca nici nu ai ce veeda acolo decat o saracie si o indoctrinare de nedescris, ca turist nu trebuie sa iesi din zona turistica ca n-ai ce vedea, doar zona turistica e construita de lux, conform dorintei regimului dictatorial ce conduce UAE, tocmai ca sa atraga turism… cum iesi din zona turistica e o zona trista cu oameni tristi indoctrinati la supunere fata de regim. Sa nu uitam ca UAE e regimul ala dictatorial care a capatat o mare putere din turism si petrol incat executa dupa bunul plac oamenii chiar prin ambasade din tari straine, si nimeni nu indrazneste sa le bata macar obrazul.

  Cat despre vaccin, nu stiu cu ce naiba ne-au vaccinat dar sigur nu cu ceva anticovid, se vede asta destul de clar in toate statele alea ultravaccinate ca n-are nici o treaba vaccinul cu combaterea covidului… daca stiam ce stiu azi nici nu ne mai vaccinam.
  Vaccinul pare ca are legatura cu starea de dictatura instaurata la nivel mondial, pare a fi un fel de nou carnet de membru de partid, daca iti faci carnet traiesti, daca nu vei fi eliminat in cele din urma de regim. Au mai facut si nazistii ceva asemanator, doar ca te intepa cu acul de tatuat si iti dadea certificat de rasa… dupa care au inceput programul de eliminare. Viitorul suna ca trecutul.

 • Pixelul, ai dreptate cu modificarea modului de raportare, si asta s-a vazut cel mai clar in SUA, unde modul de raportare s-a folosit ca instrument politic si in statele unde erau republicani s-amodificat protocolul de asa maniera ca de orice mureai tot in statisticile cu morti de covid ajungeai, totul pentru genera teama si a instaura in functii doar pe cei din Partidul Democrat, imediat ce si-au instaurat oamenii in functii au schimbat modul de raportare ca sa nu mai para ca mor oameni acolo, in realitate i-au mutat pe categoriile corecte, acum mor de cancer, leucemie, infarct, accident… lucru care pe perioada republicana nu mai existau, ca toti erau trecuti la covid la gramada, pana si cei vaccinati si morti de problema de inima cauzata de vaccin tot la covid ajungeau, au dat ordin ca orice moarte de inima sa fie trecuta la covid cand erau republicanii, dupa care au anulat ordunul dupa ce si-au instaurat democratii oamenii pe functii.

  Asa si la noi, e joaca politica, se schimba din pix lucrurile pentru a forta o anumita directie si agenda politica si de business, agenda care nu are nici o legatura cu covid sau sanatatea publica ci doar cu setea de putere, control si setea de avere.

 • Suntem un grup de părinți care am făcut plângere la mai multe ministere abilitate, sa se trimită controale și sa se termine odată cu acești directori aleși pe viata în grădinițe (cat și la scoli de asemenea) ca s-a format o increngatura și majoritatea deja acționează ca și cum instituția respectiva ar fi proprietatea lor, nu mai vorbim de contractele cu diferiți furnizori, se folosesc de copii noștri să-și facă ei afacerile, sunt și filmări cum se pleacă acasă cu sacoșele pline, dar chiar ne cred prosti?

 • Simplul fapt că autoritățile ascund date mă face să mă întreb, ce oare ne mai ascund? În întreaga istorie a omenirii nu a existat niciodată o elită politică sincer preocupată de bunăstarea oamenilor obișnuiți. Ce m-ar face să cred că acum este diferit? Nu iau niciodată nimic din ceea ce-mi spune orice guvern la valoarea nominală, pun întotdeauna la îndoială tot ceea ce face sau nu face orice guvern. Caut întotdeauna motive ascunse. Și mă întreb întotdeauna: cui folosește?
  Ori de câte ori o elită politică recurge la șantaj și manipulare pentru a obține ceea ce dorește, aproape întotdeauna sunt sigur că ceea ce au avut în minte, cu siguranță, nu este în beneficiul meu.

 • Apropos de vacgin. Stefan Oelrich, președintele diviziei farmaceutice a companiei Bayer, a făcut în cadrul Summitului Mondial al Sănătății din acest an, care a avut loc la Berlin în perioada 24-26 octombrie și a găzduit 6.000 de persoane din 120 de țări, o declarație mai mult decât surprinzătoare:
  „Facem cu adevărat acest salt [pentru a impulsiona inovația] – noi, ca și companie, Bayer – în terapiile celulare și genetice … în cele din urmă, vaccinurile cu ARNm sunt un exemplu pentru această terapie celulară și genetică. Întotdeauna îmi place să spun: dacă am fi făcut un sondaj în urmă cu doi ani în rândul publicului – „Ați fi dispus să luați o terapie genică sau celulară și să o injectați în corpul dumneavoastră?” – probabil că am fi avut o rată de refuz de 95%”

 • Controale la asa zișii Directori puși în funcții pe criteriile care le știm cu toții….

 • Oooo, s-au trezit geneticienii si statisticienii pixelati….. :)))
  Cat avea oare la chimie, in scoala, dl Genatician Sef ?!
  Dar la fizica ? Dar la biologie ? Dar la matematica ?
  Aaaa….., maxim 6-7, dupa ce copia intens. Dar acum ne prezinta „studii” in marea majoritate a lor prin metoda COPY-PASTE dupa site-uri „consacrate”, ca sa vada lumea ce intelijent ie iel :))))
  OMS, FDA, UE, NATO….neshte prosti bhai !!! Veniti la mine sa va spun eu, frate….

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.