Șapte noi cazuri de C-19 la Buzău. Încă puțin și se fac 200

DSP Buzău a anunțat azi încă șapte cazuri de buzoieni cu test pozitiv la C-19. S-a ajuns la un total de 188 de buzoieni infectați.

*Un sugar în vârstă de o lună. A fost inițial internat cu simptomatologie în Secția Pediatrie a SJU Buzău (izolat), iar apoi transferat (cu o stare generală bună) la București.

*Un pacient, sex feminin, 39 de ani, însărcinată în luna a opta, internată la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat, contact direct cu cazul 160:(cazul 160: pacient sex masculin, 53 ani, personal medical la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat).

*Patru cadre medicale din Secția Medicală a Spitalului Județean de Urgență Buzău. Două asitente și două infirmiere de la secția Medicină Internă. Toate patru a fost transferate la București

*Un pacient cu dializă, sex feminin, 67 de ani, depistat în urma testării conform metodologiei. A fost internat la Spitalul Rm. Sărat, izolat, de unde, de trei ori pe săptămână, va fi transportat la Centrul de Dializă pentru efectuarea ședințelor.

A continuat să crească numărul buzoienilor în izolare la domiciliu (2047 de persoane) și să scadă cel al persoanelor aflate în carantină la hotel (27 de persoane).

Din cei 188 de buzoieni cu test pozitiv, 57 au fost declarați vindecați.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/aurastereaca.

loading...

2 comentarii la „Șapte noi cazuri de C-19 la Buzău. Încă puțin și se fac 200

  • Mai intereseaza pe cineva ?Parca au luat-o toti razna si asteapta ,,relaxarea”de parca au fost la Auschwitz!Cata inconstienta ca sa nu spun prostie!

  • Ar trebui vazut ce este cu nr. mare de “medicali” infectati. De unde si cum “o fura” ca te apuca nebunia. Alo DSP-ul se aude?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.