Săracii de ei. Cei doi învățători au murit nevinovați! Arși de vii în mașină!

Dramă în comunitatea din Brăești după propagarea informației că în accidentul de azi de la Sătuc au murit doi învățători ai comunei.

E vorba de soții Ioana și Gheorghe Ilie. El preda la școala din Brătilești, iar ea la cea din satul Goidești.

„Domnule reporter, m-ați lăsat fără cuvinte. Da, au un Cielo. Dar eu știam că au plecat cu altă mașină. Sunt colegii mei. Nu-mi vine să cred. Erau niște oameni extraordinari, cu un bun simț deosebit. Azi, la ora 12.00, înainte să plece spre Buzău am vorbit cu el. Acum îmi dau seama că a avut o premoniție. Mi-a spus că n-ar vrea să plece, că are ceva așa care-l trage să rămână acasă. Aveau 62 de ani, chiar zilele trecute el mi-a spus că va împlini 63 de ani în iunie”, ne-a declarat Felix Nițoiu, învățător la Brătilești.

Cei doi învățători au doi copii. O fată, mai mare, profesor de limba română la Mărăcineni și un băiat, mai mic, absolvent de teologie dare care lucrează în București la Bon Mariage – firmă organizare evenimente (nunți).

Citește și articolul: UPDATE VIDEO. Iată imagini cu autoturismul Cielo în flăcări. Două persoane au ars de vii

Conform primelor informații cei doi au murit nevinovați.

Vina producerii accidentului îi aparține șoferului din Audi, un tânăr din Cândești care conducea un Audi cu volan pe dreapta.

Sebi Tudor, pe numele lui, a intrat pe contrasens și a tamponat frontal autoturismul Cielo în care se aflau cei doi învățători. Atât Sebi Tudor, cât și pasagerul, Alin Narcis Călin, au fost transportați la spital, dar cu răni ușoare.

Citește și articolul: El a fost desemnat polițistul anului la Buzău. Iată ce-l recomandă. CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

11 comentarii la „Săracii de ei. Cei doi învățători au murit nevinovați! Arși de vii în mașină!

 • Condoleante au fost colegi cu sotul meu Sandu G decedat si el din cite stiu un exemplu printre dascali

 • Moartea nu alege . Dumnezeu să-i ierte .

 • Șoferul de pe Audi nu avea carnet,eradecetnie rroma…putin accidentat având și mașină buna,puternica!!!

 • Stati fara grija, cazul e deja musamalizat, nu va face nici o zi de puscarie pentru omorul a doua persoane…. justitie romaneasca.

 • Erau învățători și nu si-au permis audi. Poate dacă ar fi fost plătiți mai bine își luau audi și nu mureau

 • PUNETI GAZE ME MASINA ,SI UITE REZULTATUL 🙁

 • Luati gunoaie din UK cu volanul pe dreapta si uitati rezultatul… 2 morti de mana taranului cu rabla din UK adusa in tara.

 • Nu stiu de ce tot vorbiti de tigani ce aveti mai fratilor cu tigani ce va facut ca eu tot nu va anteleg ce different este ca tigani sunt mai negri si romanul este mai alb doamne fereste ce differenta puteti sa faceti daca stam si ne gandim putin si dumnezeu tot tigan este casa stiti de geaba aveti atat scoala ca tot de ras sunteti si ma refer la persoanele care nu stie sa vb

 • Da pune gaze pe masini casa moara mai repede

 • Domnul Valentin dinu ce vreti sa spuneti ca este rom si ca nu avea permis de conducere sau ce vreti sa spuneti cu vorba asta ca este rom eu cred ca dumnea voastra aveti o problema cu oameni aste de ecnie roma

 • Da ai dreptate doar tarani fac accidente da prost mai poti sa fi mai omule asta este problema ca era taran dute si te an pusca ca tu de gieaba mai vb da voi astea de la oras nu faceti accidente daca esti prost ca noapte nu mai vb mai nene dute si gandeste anaite sa vb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.