Săracul nevăzător n-a găsit ieșirea din casă!

Tragedie produsă azi dimineață în județul Buzău mai exact în comuna Ulmeni.

Un nevăzător – lăsat nesupravegheat – a ars de viu în propria locuință, puțin înainte de ora 11.00.

„A avut doi copii, un băiat și o fată, dar i-au murit. O soră aflată la Ploiești se interesa de el, dar nu putea veni, vă dați seama, în fiecare zi. Mai des trecea Petrică, un vecin, care îi aducea pâine și d-ale gurii, îi făcea focul”, ne-a spun un localnic.

Petrică a trecut și în această dimineață pe la opt. Focul a izbucnit înainte de ora 11.00 și a fost văzut de vecini prea târziu.

„Când s-a sunat la 112 flăcările ieșeau deja pe geam. Nea Ion era atunci mort demult. Fiind nevăzător, n-a mai nimerit săracul ușa”, a adăugat vecinul.

Focul s-a prelins din sobă în casă ajutat de un linoleum. „Eu am spus că linoleumul ăla e periculos, dar nu m-a ascultat nimeni din păcate”, a conchis vecinul.

Victima se numește Ion Constantinescu și are 80 de ani. Conform localnicilor mai avea resturi de vedere și se deplasa prin sat cu ajutorul unui baston. Dar azi, probabil și din pricina fumului, n-a mai găsit ușa, trupul carbonizat fiind găsit pe hol.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.