Săracul om striga pe geamul de la baie „salvați-mă!”. De la ce a pornit focul

Un bărbat de 87 de ani, fost maistru militar, a decedat în această dimineață în apartamentul său de la parterul blocului situat în Micro XIV.

Acesta e apartamentul, de la parter

Focul s-a aprins în dormitor de la o candelă ținută aprinsă non-stop de Vespazian Capră, pentru soția lui decedată cu patruzeci de zile în urmă.

La un moment dat, de la candelă s-au aprins obiectele din jur, în timp ce bătrânelul dormea în dormitor. Când s-a trezit, victima a mers la baie, a luat o cană cu care a încercat să stingă focul. N-a izbândit, ba dimpotrivă, focul s-a întețit, iar bătrânul a fost blocat în baie. Așa a murit, intoxicat cu fum, în timp ce striga pe geamul de la baie: „Salvați-mă”.

Imagine din sufragerie. Se văd urmele fumului pe pereți. Dormitorul a ars complet

Cu bătrânul locuia în apartament un nepot. Acesta a putut ieși din sufragerie pe holul blocului și da alarma, dar din cauza fumului n-a putut intra pentru a-l scoate din baie pe bătrânel.

Ușa apartamentului de la parter

Unii vecini din bloc au încercat să se autoevacueze folosind prosoape ude la gură. Apartamentul incendiar fiind chiar lângă ieșirea din bloc, o fetiță și mama ei s-au intoxicat cu fum și au ajuns la UPU.

Vom reveni.

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.