Sărbătoare în Crâng. Singura echipă din România care a reușit această performanță

A fost sărbătoare în această seară în Crâng.

Gloria Buzău a sărbătorit alături de public promovarea matematică în liga a doua (mai sunt de jucat două etape), dar și faptul că echipa din Crâng e singura din primele trei ligi care nu a cunoscut în acest campionat gustul înfrângerii. Gloria are 22 de victorii și doar patru egaluri.

Astfel că la finalul meciului de azi (2-1 cu CSM Focșani) jucătorii au îmbrăcat tricourile de campioni ai seriei. A fost un mic spectacol cu artificii, fumigene, papelitos și șampanie.

„Haideți să ne bucurăm în această seară de această promovare frumoasă, să-i felicităm pe băieți pentru parcurs, iar de mâine putem discuta și despre ce va fi anul viitor. Țin să mulțumesc primăriei și conducătorilor clubului pentru sprijinul deosebit acordat echipei de fotbal”, a spus, la final, George Timiș.

Jucătorii și conducerea Gloriei au oferit unul dintre tricourile de campioni primarului C-tin Toma:

M-am ținut de promisiune în privința relansării sportului buzoian. Iată, avem trei echipe în prima ligă, la handbal fete, rugby și volei băieți. Acum ne bucurăm și de promovarea fotbaliștilor în liga a doua. Voi continua să susțin sportul buzoian, sunt premise ca în campionatul viitor să obținem peste tot rezultate încă și mai bune”, a spus primarul C-tin Toma.

Despre meciul de azi trebuie spus că după 1-0 la pauză, CSM Focșani a reușit egalarea în minutul 72 după un penalty ușor acordat de arbitru.

Gurău n-a ghicit colțul

Bucuria oaspeților a durat doar 10 minute, căci nou-intratul Dănuț Oprea a finalizat cu un șut puternic din careu care a plasat mingea sub transversală.

Dar asta n-a fost tot, căci în prelungiri oaspeții au fost aproape de a da lovitura. Numai că șutul violent din careu a zguduit transversala.

Vezi mai jos o galerie foto de la meci și de la festivitatea de final.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Sărbătoare în Crâng. Singura echipă din România care a reușit această performanță

  • Greul abia acum începe. Matematic sunt calificați. Felicitări! Pentru liga a II-a, Gloria are nevoie de un buget de câteva milioane de euro pentru a face performanta. Este nevoie de sponsori!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.