Șase bucăți. Cadou pt. buzoieni din… Taiwan

Șase buzoieni mai puțin ajutați de soartă vor primi un cadou cât se poate de util.

E vorba de câte un scuter de mobilitate, creat de compania taiwaneză Karma pentru ajutorarea persoanelor cu dizabilități.

„Evenimentul se va bucura de participarea celor şase beneficiari din Buzău, care vor prelua şi testa în premieră scuterele şi modul de funcţionare a acestora. Cu ajutorul acestor scutere, cei șase beneficiari îşi vor putea desfăşură activităţile zilnice în mod independent şi vor putea avea un regim de viaţă cât mai normal”, se anunță în comunicatul de presă.

Scuterele de mobilitate sunt produse de compania taiwaneză Karma. Taiwanul este unul din liderii mondiali în privința inovaţiei şi a tehnologiilor de înaltă performanţă.

Evenimentul din Piața Dacia (joi, ora 12.30) este organizat de Primăria municipiului Buzău, Asociaţia pentru Promovarea Schimburilor Economice şi Culturale cu Taiwan ”ROTA” și de Reprezentanţa Taipeiului (capitala Taiwanului) la Bratislava.

DOC060819-06082019150949

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Șase bucăți. Cadou pt. buzoieni din… Taiwan

  • Nene, ce sens giratoriu la cimitirul Micro 14 . Ati lasat cimitirul fara parcare. Daca era cu 2m mai spre cartier era loc si de parcare. De fapt este loc sa mai dea „rutieristi si ” localnici” amenzi. Cine la facut are 1/2 norma la circulatie.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.