Șase oferte! „După Paște facem Consiliu Local special pentru Gloria”

E clar, Gloria – echipa de fotbal – se mărită!

Primarul Toma a anunțat azi la Focus Tv că există șase pețitori.

„Sunt grupuri din Belgia, Turcia, Israel, Dubai. Avem oferte și de la două entități din România. De ce durează așa de mult ? Pentru că vrem să alegem cea mai bună ofertă. Ați văzut în ce necaz e acum Dinamo. De Paște trebuie să facem alegerea, apoi voi convoca o ședință de Consiliu Local special pentru Gloria”.

Timpul nu mai are răbdare

Două sunt motivele pentru care Gloria trebuie rapid măritată. În primul rând – ca să aibă drept de promovare – trebuie ca Gloria să-și modifice structura juridică până la 1 august cel târziu. Iar toată procedura durează.

Apoi, noul proprietar trebuie să demareze cât mai rapid discuții cu jucătorii din lotul actual (aflați la final de contract), pentru că altfel se va trezi că va prelua un club aproape gol. Iar lotul actual de jucători nu-i rău deloc. De asemenea, și Ilie Stan așteaptă un răspuns. Antrenorul a declarat deja că își dorește foarte mult să continue la Buzău și că visul său de antrenor e să ducă din nou Gloria în prima ligă.

Deocamdată, Gloria joacă vineri în play-out cu Aerostar, ultima clasată

Citește și:

loading...

3 comentarii la „Șase oferte! „După Paște facem Consiliu Local special pentru Gloria”

  • Si o mare bucurie daca accedem in Liga 1.. Promovam si orasul astfel! HAI BUZAU!!

    Răspunde
  • se va gasi o ,,jmecherie cu filet ,, in stil psd -ist si va ajunge si Gloria in mana unui abonat la ofrande trandafirii… pai bine domnilor , nu s-a putut cu Rapidul , cu Sportul , cu Timisoara , cu Iasul , cu Dinamo etc. si noi avem 8(opt !)oferte de cumparare !!!
    Sa dea Dumnezeu , m-as bucura …pana atunci asa pentru noi ,,pulimea,, sa ne spuna ,,Creierul,, si marele primar atotstiutor , cati bani publici ii intra in contul lui Badescu si bombei porno proaspata iesita din puscarie si viitor locatar al temnitelor de cocalari?Cat domnilor ? poate ne spui tu Auras despre aceasta jmecherie a tatucilor buzoieni …Ne zici bre ?

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.