Fata a fost răpită în timp ce mergea la magazin

Fata de 14 ani a fost răpită de pe stradă (zona Titulescu – Transilvaniei) în timp ce mergea de acasă la magazin.

Cei patru răpitori au așteptat-o acolo mai multe ore, iar când tânăra a ieșit s-au năpustit asupra ei și au băgat-o cu forța într-o mașină.

Când au aflat ce s-a întâmplat, rudele fetei au sunat la 112. Bănuielile s-au îndreptat înspre un tânăr de 19 ani care a pus ochii pe minoră la o petrecere. Atât fata, cât și răpitorii sunt rromi (etnie în care astfel de fapte se mai întâmplă).

IPJ Buzău: „Au fost alertate imediat toate efectivele de investigaţii criminale, de ordine publică, de la Poliţia municipiului Buzău şi Râmnicu Sărat, dar şi luptători de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale”.

Incidentul s-a petrecut duminică. Ulterior, când au aflat că sunt căutați de poliție, răpitorii au adus singuri fata la Buzău și au eliberat-o. Răstimp, minora fusese dusă într-un apartament din Rm. Sărat.

Faţă de şase persoane, patru bărbaţi şi două femei, buzoieni cu vârste cuprinse între 19 şi 49 de ani, poliţiştii au dispus, pe bază de ordonanţă, reţinerea pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal.

loading...

2 comentarii la „Fata a fost răpită în timp ce mergea la magazin

  • Tradiția tiganeasca ce mai, te pui cu datina străbună? Acum respecta și dacologii obiceiul străvechi de a arunca solii in sulițe sau valahii sa tragă dușmanii in teapa ca Vladut…

  • Țiganul rămâne țigan…..oricâtă educație bagi în el ! Soluția …. legislație mai aspră….
    Țara are mult de suferit din cauza lipsei de educație…si se vede asta în toate domeniile…
    Ați văzut ce au lăsat românii în urmă după o zi la plajă ? Au dat la televizor ….Tone de gunoaie………Fac ei treaba asta în Spania, Italia, Anglia, Germania ? Vai de mama lor….îi ”umflă” pe loc….Educație și legislatie aspră !

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.