Satisfacție în aceste zile pentru criticii primarului Toma. „Sigur le-a luat dracu’ pe toate!”

Gerul din ultimele zile a produs disconfort majorității buzoienilor.

Cu toate acestea, în oraș există și buzoieni care s-au bucurat de temperaturile negative.

Cu cât gradele din termometru coborau mai mult pe minus, cu atât satisfacția era mai mare pentru criticii primarului Toma.

„He, he. Ce bine! Le-a luat dracu’ pe lalelele lui Toma. Nu mai iese niciuna din bulboasele cu care s-a lăudat atât. Bani aruncați pe fereastră. Să-l vedem acum pe unde mai scoate cămașa”, s-au bucurat aceștia pe motiv că plăpândele fire de lalele care răsăriseră de câteva zile vor fi înghețat în ultimele nopți geroase.

În schimb, inginerul Nicu Tănase, șeful „Spațiilor Verzi” din oraș zice că nu-i chiar așa.

„Nu-i așa, plantele n-au nimic. E bine că a nins, sunt protejate de stratul de zăpadă. Am vorbit și cu doamna din Olanda, reprezentanta firmei de la care le-am cumpărat, ne-a spus și ea să stăm liniștiți. Mai degrabă problema e în faptul că peste unele din ele s-a călcat, fie cu piciorul, fie cu roata mașinilor. la asta sunt foarte sensibile”.

Cine are dreptate, dacă plantele au murit sau mai trăiesc, rămâne să vedem săptămâna viitoare când va fi cald, iar zăpada se va topi.

Ca o măsură preventivă, criticii inveterați ai primarului – pentru a nu risca surprize neplăcute – ar face bine ca la adăpostul întunericului să facă măcar câțiva pași apăsați prin scuarurile, rondurile și peluzele pe unde s-au plantat bulboasele.

Citește și articolul: Știrea zilei la Buzău! Au început să circule! De bucurie, un domn a împărțit de dimineață flori

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

21 de comentarii la „Satisfacție în aceste zile pentru criticii primarului Toma. „Sigur le-a luat dracu’ pe toate!”

 • Alooo ne rupem picioarele pe trotuare…Nu de lalele ne arde noua… in loc sa tina urbisul acasă toata saptamana primarul mai bine ii scotea sa isi dea zăpada din parcarile pe care iau bani
  De ce domnu tereaca la urbis s a suspendat activitatea???

 • Spre dezamagirea tuturor carcotasilor de pe margine, care nu au plantat probabil nici-un pom sau copac, o sa vedeti ce lalele frumoase si calite vor avea in fata ochii propriilor buzoieni, dar poate si a celor care viziteaza un oras renascut, dornic de a fi in rândul oraselor care se respecta. Daca toti ne-am plati obligatiile financiare, taxe, impozite etc, ar fi bani inclusiv pentru o sala polivalenta, o filarmonica, si lista ar putea continua.
  Cozile de masini care se vor produce odata cu renovarea podului vor oferi oportunitatea bucuriei de a admira peluze frumoase, ingrijite. Marea irosire a banilor publici o reprezinta pomenile de tot felul oferite pe parcursului anului, in preajma alegerilor sau a unor evenimente grandioase incheiate cu fasole, carnati, tuica si vin, s a m d, cu care s-au invatat unii dintre noi, ii stie bine „fostul primar cu dosar penal” (are rima!).
  Ce ar fi fost acum daca dl Toma, actualul primar, ar fi candidat pe lista PNL!!!

 • Sa fim mai ÎNȚELEGĂTORI cu faptele, a-si spune, bune pe care Dl TOMA si le-a asumat, nu mai fiti “CÂRCOTAȘI” de câte ori nu ați facut un “CEVA” care nu va iesit asa cum ați fi dorit si totusi nu ați abandonat “IDEEA” ca ați facut BINE. Ganditiva la un DEZASTRU, de ori ce natura, cine e VINOVT ? Asta e VIATA cu BUNE si RELE. Întrebați-vă “ CE AȚI FACUT PENTRU BUZAU NU CE A FACUT BUZĂUL PENTRU TINE” si dupa aceia mai vorbim daca aveti ARGUMENTE.

 • Pingback:

 • DOMNU MANEA MARIN, nu va suparati
  treaba sta cam asa
  eu daca am gresit, am gresit pe banii mei
  nu pe ai statului
  avem nevoie de drumuri, de asfalt de trotuare, de liniste in trafic etc

 • Daca atuci cand infloreau ploaua cu gridina si le rupea,tot primarul era vinovat ?

 • Oare mai avem voie sa si criticam domnul Tereaca? Cu tot respectul, sunteti tanar si poate nu ati trait pe viu epoca Ceausescu. Doar atunci marele carmaci era perfect si cine isi asuma cea mai mica critica devenea dusman al poporului. Evolutia, dezvoltarea, inteligenta se bazeaza si pe asumarea greselilor, ascultarea criticilor si chiar incurajarea lor!

 • Domnule Manea , ai „manelizat” limba romana !

 • De „frumos”nu stiti gentlemens?

 • Pingback:

 • Intentiile sunt bune ale primarului. Ar trebui ca anumiti oamenii sa se civilizeze invatand sa nu mai calce pe spatiile verzi, sa nu mai arunce chistoacele la tigari pe jos, sa nu mai scuipe pe jos, etc. Oare asa fac si in casa ?
  Inainte de a critica ar trebui sa dam exemplu de bun simt.
  O primavara frumoasa.

 • Sava, tu ai lucra la -10 grade celsius?

 • Nefiind poet si fiind lipsit de talent literar,va trimit totusi cateva „observatii in versuri”pentru Primarul Toma: Mica balada a lalelei degerate .Asadar : Cu lalele si borduri,/Si tu vrei ca sa ne furi?/Asa e la PSD-ea,/Mintiti lummea cu-o lalea?/Laleaua se ofileste/Groapa-n drum ,mereu sporeste./Asfaltu-i de „calitate”/Si ne lasa fara roate./Avem sosele vopsite/Si trotuare carpacite./Nu conteaza ce vrem noi/Faceti totul pentru voi./Banu-n punga sa sporeasca /Buzaul „sa infloreasca”./Vrem doar votul sa ni-l dati/Si sa nu fiti suparati./Acuma va dam lalele/Si asteptam temenele (plecaciuni).

 • Pingback:

 • Pingback:

 • De ce ștergi mesajele mai nea Tereaca? Mai zici ca aveți si firma serioasa! Doi lei si restu’ bani!

 • Parcă mi-a fost gura aurită ,fi-rar să fie .

 • Cam mulți lingai si pupincuristi ai PSD-istului Toma , in realitate calca si acesta pe urmele lui Bosco , a inceput cu borduri lalele panseluțe , asa manipuleaza oamenii si castiga voturi.

 • Nu am mari afinități politice ba chiar nu m-am numărat printre susținătorii D-lui Primar Toma vorbesc că simplu locuitor al orașului Buzău. Nu poți afirma în că în oraș nu se vede o schimbare, pentru că ea este evidentă: zona centrală: parcări: demararea lucrărilor de asfaltare: spații verzi etc. Pe mine personal m-a convins și am încredere că nu se va opri ci va continua în schimbarea în bine a orașului. Poate că ar trebui sprijinit mai mult de noi toți nu sa ne transformăm în vânători de greșeli ale domniei sale. Poate ne-ar trebui un pic …mai multa răbdare. Este opinia mea cu care puteți sau nu să fiți de acord.
  Vă mulțumesc.

 • Pingback:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.