Satisfacție pentru Păle. Ce idee bună a avut

Satisfacție pentru deputatul PSD Buzău – Dănuț Păle.

Ideea sa a fost confirmată ca fiind un succes și va fi continuată la nivel național.

Păle a ținut luna trecută să organizeze la Buzău o ședință a Comisie de Agricultură din Camera Deputaților.

S-au reunit atunci în sala CJ Buzău crescători de animale, cultivatori de plante, primari, agronomi etc, dar și conducerile de la Min. Agruculturii, A.F.I.R., A.N.I.F și A.P.I.A.

Oaspeții de la București au apreciat întâlnirea „cu norodul” de la Buzău astfel că aceste ședințe se vor face în toate județele.

Zilele trecute alaiul de parlamentari specializați pe agricultură și de înalți funcționari a descălecat la Alba Iulia.

„Am ales să dezbatem ordinea de zi într-unul din locurile care reprezintă cel mai bine identitatea națională la Alba Iulia. Alături de membrii comisiei, au fost prezenți Ioan Deneș, Ministrul Apelor și Pădurilor, Geronimo Brănescu, Președinte A.N.S.V.S.A., Sorin Rosu-Mareș, secretar de stat în cadrul MADR, împreună cu echipa sa de la A.F.I.R., A.N.I.F., A.P.I.A. și A.Z.M., atât de la nivel central, cât și de la nivelul Județului Alba. Ședințele în teritoriu sunt o modalitate foarte bună pentru ca membrii comisiei să se consulte cu cei direct vizați de efectele deciziilor parlamentarilor. Buzău a fost prima gazdă a acestor ședințe, inițiativă care a avut o foarte mare apreciere” – Dănuț Păle, vicepreședinte Comisia de Agricultură – Camera Deputaților

După ședință, membrii comisiei au asistat la schimbarea gărzii în Cetatea Alba Carolina, una din principalele atracții turistice ale orașului Alba Iulia. Apoi s-a vizitat cea mai mare plantație viticolă din România.

„Am aflat aflat direct de la cei care se ocupă cu producția de vin ce nevoi legislative au aceștia pentru ca vinurile românești să reprezinte din ce în ce mai mult o carte de vizită a României. Tradiția viticulturii trebuie să continue să se dezvolte odată cu noile tendințe în domeniu” – Dănuț Păle

Pe ordinea de zi a ședinței au figurat discutarea proiectului de lege privind instituirea „Zilei naționale a gastronomiei și a vinului românesc, componente fundamentale ale tradiției românești” și analizarea proiectul de aprobare a unei Ordonanțe de Urgență referitoare la „Legea vânătorii și a protecției fondului cinegetic”.

loading...

3 comentarii la „Satisfacție pentru Păle. Ce idee bună a avut

  • Îmi plac aspectele pozitive și așa ff puține față de goana presei după accidente, violențe la upu, bătăi între clanuri, ucideri, sinucideri, răzbunări, incendii, mixate cu grețoase mondenități derizorii. Cu toate acestea, aplauzele semidocte și fără suport pentru ședința comisiei pt agricultură mă enervează la culme. Se luptă unii fermieri și lideri de asociații agricole să-i convingă pe alde Geronimo et co de necesitatea aplicării unor norme europene blocate de ordinul antiromânesc care blochează activități precum abatorizarea, achiziționarea și desfacerea produselor alimentare(ouă, pui de carne), în timp ce deputații și alți demnitari o țin tot într-o pișcotăreală prin județe, iar comerțul cu lapte, brânză, ouă, legume, fructe, vinuri, etc, continuă să se facă de-a lungul drumurilor naționale. Întrebați-l pe Dănuț Ivașcu cu ce probleme se confruntă, la câți a apelat și de ce este blocat tocmai de ordinele lui Greronimo și de indiferența deputaților ședințomani. De aceea nu vă spun ce fac eu pe ședințele lor! Cuvântul „ședință” vine de la verbul românesc „a ședea”. Lucrați domnilor. Spor la muncă, tâlharăși!

  • Cu ce probleme se confrunta politicianul Danut Ivascu, sau pardon, patronul Danut Ivascu?
    Ii intra banii prea repede in cont?
    Are impresia ca nu stim cu totii cum a ajuns politician si patron?
    Si acum se vaita ca nu e singurul care e facut din aluatul de PCR?

  • Adica ideea buna a fost de a se organiza chermeze pt discutii in toata tara? Fain.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.