Scandal la Autogara Sud: „Șoferul a refuzat să ne ia. A plecat cu 4-5 scaune goale!”.

Maxi taxi Buzău – Gherăseni – Smeeni – Mitropolia

Scandal astăzi, la prînz, la Autogara Sud, generat de o situație atipică.

Dacă până mai ieri microbuzul de pe relația Buzău – Gherăseni – Smeeni – Mitropolia era ticsit, inclusiv cu călători în picioare, astăzi a plecat cu 4-5 scaune goale și călători nemulțumiți lăsați în autogară.

„E vorba de cursa de la 12 fără 10 care pleacă de la Autogara Sud înspre Gherăseni, Brădeanu, Mitropolia. Deși mai erau 4, 5 poate chiar 6 scaune goale, șoferul a refuzat să ne ia. A zis că nu stă el să mai oprească la Spătaru și la Costești pentru câte un călător. Un domn de dinaintea mea a forțat să intre în microbuz, dar a fost îmbrâncit de șofer. Călătorul l-a făcut nesimțit pe șofer, erau să se ia la bătaie, noroc că e a intervenit paza autogării. Dar până la urmă, tot nu ne-a luat, a plecat cu locurile goale. Încerc să găsesc o motivație. Probabil că știa că mai are călători de luat de pe traseu și, acum, cu controalele astea de azi dimineață îi era teamă să nu se întâmple să aibă călători în picioare. Dar, nu cred că-i corect ce a făcut. Ce ar trebui, să facem rezervare cu o zi înainte ?”, ne-a sesizat un cititor.

Călătorii lăsați pe dinafară au fost nevoiți să mai stea o jumătate de oră în autogară, în frig, până la următorul maxi taxi înspre Smeeni.

Citește și articolul: În această dimineață! Zeci de călători în picioare! Control inopinat al poliției și al CJ Buzău (Foto + video)

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „Scandal la Autogara Sud: „Șoferul a refuzat să ne ia. A plecat cu 4-5 scaune goale!”.

 • pe autogara sud, recomand reporterului sa se uite la cursele spre pietroasele. va avea un mare soc…. dar si mult de scris si postat imagini revoltatoare. sa mearga sa faca foto….. mai ales pe weekend e teroare. ce a fost postat pana acum la dvs pe site ca se circula inghesuiti e floare la ureche. spre pietroasele oamenii si copilasii circula unii peste altii… mai ceva ca in trenurile mortii spre auschwitz

  Răspunde
 • Si eu am fost de fata la eveniment. I am spus ca trebuie sa ajung la medic si ca sunt insarcinata si mi a raspuns sec ca nu l intereseaza. Nu e normal, frumos a fost ca bodyguardul din autogara ii lua partea soferului in loc sa aplaneze conflictul.

  Răspunde
 • De-a lungul timpului, firmele de transport comun au fost protejate de autoritatile locale si probabil inca mai sunt. Patronii sunt mana in mana cu politicienii corupti. Ma bucur pentru fiecare amenda pe care o primesc aceste firme.

  Răspunde
 • Eu Merg Cu Trans Rodica si in fiecare iarna induram frigul din autobuz ca nu are caldura asta e normal să murim de frig macar sa bage un autobuz mare care sa aiva caldura nu unul mare care nare

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.