Scandal la spital. Grup de rromi veniți de la înmormântare au intrat în UPU și au agresat-o pe doctorița Mazdrag și o infirmieră

Scandalul a izbucnit înainte de ora 19.00.

Un grup de aproape 30 de rromi veniți de la înmormântarea despre care buzoienii.ro a scris AICI au ocupat curtea spitalului.

Scandalul se auzea din stradă și nu puțini erau cetățenii care se uitau mirați de după gard.

Lucrurile au degenerat în momentul în care rromii nu au fost lăsați să intre la UPU pentru a afla starea unuia de-al lor căruia i s-a făcut rău la pomană.

Bodyguarzii de la Lex Protect n-au făcut față puhoiului de rromi care au dat buzna la UPU și s-a ajuns până la agresarea medicului de gardă, Angela Mazdrag, și a unei infirmiere.

Pentru potolirea spiritelor a fost nevoie de intervenția mascaților și a jandarmilor, iar unul dintre scandalagii, poreclit Zelter, și mai multe femei au fost ridicați de mascați din curtea spitalului.

La fața locului au ajuns și șeful UPU, Adrian Zoican, dar și șeful Lex Protect, Gheorghe Ibriș. 

„E o rușine ce s-a întâmplat, ca oameni care salvează vieți să pățească așa ceva. O infirmieră a fost strânsă de gât”, a spus indignat Zoican.

Incidentul de azi, coroborat cu crima în masă de la Focșani și alte zeci și sute de cazuri similare, dovedesc încă o dată că țigănia, prostia și violența au pus stăpânire pe România.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Scandal la spital. Grup de rromi veniți de la înmormântare au intrat în UPU și au agresat-o pe doctorița Mazdrag și o infirmieră

  • Noi cadrele medicale,ar trebui să fim lăsați să purtăm arme de autoapărare.Cei de la pază nu ne pot proteja.Ei fac o înțelegere amiabilă cu agresorii sau sunt depășiți de numărul lor.Ei intră nestingheriți în salon ,noi nu avem altă ieșire să putem fugi din calea lor și suntem victime sigure.Acasă pe fiecare dintre noi ne așteaptă copii,familia.Până ajung cei de la poliție noi putem fi morți.Pe noi cine ne salvează?

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.