Scandal pe seama bicicletelor cu 4 roți din Crâng. Toma: „Am dat dispoziție să fie interzise”. Suraj: „Nu e corect, nu e vina noastră”

Nemulțumire și glasuri ridicate astăzi pe holurile și în fața Primăriei Buzău. Ion Suraj, unul dintre cei care închiriază biciclete cu patru roți în Parcul Crâng, a venit la primărie cu o hârtie în mână. 

„Am primit-o astăzi. Ni se interzice activitatea de a închiria bicicletele cu patru roți în Crâng. Vreau să-i rog pe cei din primărie să se gândească și la situația nostră. Noi nu suntem vinovați cu nimic. Noi le spunem celor care închiriază să meargă încet, să nu facă zgomot și alte probleme. De asemenea, le cerem să nu o ia prin jurul lacului. Vă rog să veniți și să vedeți, avem chiar și o pancartă în care am scris acest lucru. Dar ce să le facem ălora care nu ne ascultă ? Nu putem să ne ducem după fiecare, să-l urmărim. Avem poliție locală. De ce-i lasă, de ce nu le dă amendă dacă-i prind pe acolo. În plus, noi am investit o groază de bani în aceste biciclete. Ăsta e serviciul nostru, din asta trăim. Muncim, nu dăm în cap la oameni”, a spus azi, Ion Suraj, în fața primăriei. 

Acesta spune că a solicitat de multă vreme celor din Primărie să marcheze cu vopsea pe asfalt un traseu pe anumite alei pe unde să poată circula aceste biciclete, astfel încât ceilalți vizitatori ai Crângului să nu fie deranjați. Numai că, din diverse motive acest lucru a întârziat.

„Am înțeles că a avut loc un alt incident acolo, m-am săturat și eu de această situație. I-am cerut domnului viceprimar Neder, că el se ocupă de acest lucru, să rezolve problema, să interzică aceste biciclete pe patru roți. Ceilalți cu mașinuțe și ce mai au ei pe acolo pot rămâne. O să vedem la anul ce vom face pentru că tuturor li se termină contractele”. 

Auraș Tereacă

loading...

4 comentarii la „Scandal pe seama bicicletelor cu 4 roți din Crâng. Toma: „Am dat dispoziție să fie interzise”. Suraj: „Nu e corect, nu e vina noastră”

 • Dacă patronul bicicletelor care au făcut accidentele nu e de vină , atunci cine .Nu am găsit eu Poliția în Crâng ,atunci când derbedeii au dat peste mine ,că ieșea urât .Așa că pareonul i-a certat un pic după care i-am văzut iar prin parc ,în căutare de noi victime bănuiesc .Patronul este la fel de vinovat ca derbedeii pedeapsă pentru accident din culpă ,și achitarea stricăciunilor bicicletei mele .Asta e , că noi suntem prea indulgenți cu infractorii ,mă gândesc cu groază ce o să se întâmple cu toți pușcăriașii aștia vor ieși de la „„stațiune „„ și nu vor mai avea bani nici pentru o țigară .Îți dă în cap ?….Plus că ,tot respectul pentru dl Primar ,o să ne trezim și fără 300 de polițiști lipsă la apel ,după proces .

  Răspunde
 • Are dreptate domnul primar ca si eu mai merg cu bicicleta prin crang si niste debedei intra in fata ta daca eu ma feresc ganditi-va ca mai sunt si multi copii !!!

  Răspunde
 • Eu am trei copii intre 5 si 7 ani. Toți trei merg cu bicicletele lor prin parc. I am invățat ca atunci când vine o cvadrucicletă să intre pe spațiul verde, să se ferească din calea lor. Sunt trei . Nu pot sta lângă fiecare. Si vin in parc pt ca aici ar trebui sa fiu in siguranță. Au fost situații când au fost foarte aproape de un accident. Si nu din cauza lor. Ei, mititeii, îşi văd de joaca lor dar ce te faci cu tinerii care bravează? Oare este singurul mijloc de subzistență pentru patroni?
  Oare e normal sa stai cu teamă în parc?
  Ar trebui un loc special amenajat pt aceste vehicule. Unde sa fie doar ele. Precum pistele de carting. Si vor fi si patronii mulțumiți. Sunt foarte periculoase.

  Răspunde
 • Buna decizia domnului primar,la orice pasa pac era o bicicleta duble sau kart,felicitari maxime domnului primar!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.