Scandalul platanilor plantați în Bariera Ploiești. „Bebe” Ionescu: „Dincolo era mai ieftin”. Ing. Tănase, Urbis: „Dacă tăcea, filozof rămânea”

Într-un comunicat de presă, consilierul PNL C-tin Ionescu susține că prețul plătit de de municipalitate pentru cei 75 de platani plantați în Bariera Ploiești a fost unul prea mare și că „la o căutare pe google” s-ar fi găsit aceeași marfă și de zece ori mai ieftină.

„Se poate observa cu usurinta ca pretul unui pom din specia platanus, Primaria Municipiului Buzau a platit 2000lei/bucata, un pret si de zece ori mai mare fata de preturile de pe piata. De exemplu pe site-ul www.gradina-noastra.ro, un platan cu inaltimea de 3 – 3,5 m costa 171lei inclusiv TVA, Directia Silvica Dimbovita percepe un pret de 24,8 lei pentru un pom cu inaltimea de 1 – 1,8m, in Bucuresti sect.2 un pom din aceeasi specie costa 200 lei la o inaltime cuprinsa intre 4 – 5m.  Sa inteleg ca acea economie din banul public, pe care o sustine d-l primar, o aplica numai in anumite cazuri ? Daca ,,a dorit” plantarea unui anumit soi de pom, o putea face macar la preturile cele mai mici, printr-o simpla cautare pe google”.

Ing. Nicu Tănase, șeful de la Spații Verzi susține că „Bebe” Ionescu nu se pricepe la acest domeniu și că „se bagă ca musca-n lapte”.
„Domnul Ionescu compară mere cu pere. Copacii luați de noi sunt deja maturi, au venit cu baloți de pământ, nu sunt niște bețe cu rădăcina nudă la care există riscul de a nu se prinde. Veți vedea că toți cei 75 de copaci luați de noi se vor prinde, sunt de calitate. Eu nu-mi permiteam ca anul ăsta, când sunt aceste evenimente legate de centenar, să mă fac de râs în fața invitaților”.
Șeful de la Spații Verzi susține că procedura de achiziție a fost selecția de oferte după criteriul cel mai bun preț la aceeași calitate.
loading...

8 comentarii la „Scandalul platanilor plantați în Bariera Ploiești. „Bebe” Ionescu: „Dincolo era mai ieftin”. Ing. Tănase, Urbis: „Dacă tăcea, filozof rămânea”

  • Domnule Ionescu oare de ce sunteți asa contra în tot ceea ce se întâmplă în Buzău?? Oare este din cumva din cauza culorii politice?? Tot ce a încercat domnul Toma sa facă nu a fost bine…. Haideți sa fim serioși… Cum arăta Buzăul acum 2 ani și cum arata acum?

  • Pingback:

  • DL IONESCU A FOST VICE PRIMAR, NU-I ASA? TOT ASA COMENTA SI LA ACTIUNULE LIPSA ALE LUI BOSCODEALA?

  • Sa facem politica fara adversari e ca si cum ai alerga singur la o competitie de maraton .

  • Pingback:

  • Românii în comunism și după aveau o vorbă privitor la șefi: ” băi, să fure, dar să-mi dea și mie!”. Politicienii noștri mai inteligenți sau ghidat după această vorbă! Adică mai pe înțelesul celor mai puțin inteligenți, Toma chiar dacă vă fură mai dă ceva și la prostime nu ca Boșcodeală care băga doar la el!

  • Mă miră faptul că dl Toma ,care este un om al cifrelor ,să greșească și să dea atâția bani pe un copăcel .Cel mai probabil ,așa cum a spus și dlui ,pomișorii să fie la standarde mai înalte și astfel să-și merite banii .Oricum o să vedem asta în momentul în care se vor prinde .

  • Domnu IONESCU e pe post de “GICA CONTRA” tot ce face noua echipa de la PRIMARIE nu e pe placut dansului, dar ce a facut BOSCODEALA si ce face TESCARU, la COMPANIA DE APÂ, a fost si este CORECT ??? Ce a facut Dl IONESCU ptr BUZAU si a facut BINE ???

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.