Scăpare a celor de la noul mall. Ce-a făcut o mamă cu cărucior

„Scrieți, bă, și de lucrurile care nu-s în ordine, nu doar de bine”.

A fost azi, apostrofat de un domn reporterul buzoienii.ro în timp ce căsca gura prin noul mall. „Vedeți că era lumea să fie călcată de mașini pentru că nu mai e trotuar”, a continuat domnul, pe un ton răstit.

Reporterul s-a dus la locul indicat, iar reclamația s-a dovedit întemeiată.

Pe acolo pe unde o iau pietonii spre noul centru comercial, trotuarul se termină brusc.

Reporterul a surprins chiar o mămică ce plimba un copilaș în cărucior care a luat-o de-a dreptul prin iarbă, pentru a nu coborî pe carosabil.

Mămica a fost certată de o reprezentantă a magazinului, „de ce-ați luat-o prin iarbă ?”, iar între cele două a urmat un schimb de replici.

Adevărul e că proiectantul ori reprezentanții noului centru comercial – în care s-au investit milioane de euro – au scăpat din vedere acest aspect.

Probabil, după apariția acestui material de presă, se va interveni, mai ales că lucrarea nu e gata, în zonă fiind prezenți încă muncitorii.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

4 comentarii la „Scăpare a celor de la noul mall. Ce-a făcut o mamă cu cărucior

  • Proiectant slab, nu s-a gandit nici o clipa ca sunt o gramada de oameni (poate chiar majoritatea) care se duc la mall pe jos sau cu autobuzul, astfel pentru ei nu au prevazut cai de acces, au prevazut doar pentru cei ce vin cu masina.
    Si se mai intreaba unii de ce tot mai multi de ce e traficul aglomerat.

  • Nu este vorba de niciun proiectant slab, din contră. Se pune accentul pe clienții care vin cu mașina pentru că, de regulă, aceștia cumpără mai mult decât cei care vin pe jos. Mall-urile nu au nevoie de vizitatori, ci de cumpărători.
    Cred că situația se va remedia și vor face și trotuar. Nici înainte nu era trotuar pe acea parte.

  • Dezamăgit încă o data. Plus mirosul de hazna din magazinul ccc.

  • Se putea si mai fain, dar pt BZ e destul de OK. Configuratia cladirii seamana partial cu ce am vazut la Veranda, in Bucuresti, probabil s-au inspirat de acolo.
    Cat despre lipsa căilor de acces pt pietoni, intr-adevar, e o problemă, dar o sa se rezolve ca e destul loc. Numai sa nu rada tot gazonul pe motivul asta, ca se strica aspectul exterior dupa aia! Trebuie lasat si cat mai mult spatiu verde!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.