Schimb cu Măgura Cisnădie. Cine a plecat, cine a venit

Continuă schimburile de pivoți pe relația Buzău – Cisnădie. Dacă anul trecut s-a făcut rocada Goran – Subțirică, acum s-a perfectat o nouă afacere între cele două cluburi.

De la Buzău a plecat Cristina Nan, iar de la Cisnădie a venit Oana Apetrei – 33 de ani, jucătoare puternică și experimentată.

E originară din Făgăraș, locuiește în Brașov

Oana Apetrei (Pop până la căsătoria din 2010) a debutat în prima ligă la 17 ani pentru Remin Deva. Joacă așadar de 16 ani în Liga Florilor, interval în care a schimbat pe la alte șase echipe: Tg. Mureș, Roman, Brașov, Brăila, Ploiești, Cisnădie.

De la Buzău au ajuns la Cisnădie în această vară, în afară de Cristina Nan și extremele Daniela și Mădălina Predoi.

SCM Gloria Buzău se va baza în viitorul sezon pe trei pivoți. Oana Apetrei, Alexandra Subțirică-Iovănescu și Marija Petrovic, ultima fiind campionaă cu Rm. Vâlcea.

Marija Petrovic, 25 de ani, componentă a naționalei Serbiei

Peste o săptămână (8 iulie) va avea loc reunirea lotului de la SCM Gloria Buzău. Despre celelalte achiziții estivale ale SCM Gloria Buzău, puteți citi AICI și AICI.

Vom reveni.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Schimb cu Măgura Cisnădie. Cine a plecat, cine a venit

  • Beee…ton !

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.