Schimbare, de la anul, la cel mai bun liceu din Buzău

Schimbare, în 2021, la conducerea celui mai prestigios liceu din jud. Buzău.

După 13 ani (!) trio-ul Ionel Banu (director), Laurențiu Țepeluș și Anca Florea (adjuncți) nu va mai administra Colegiul Hasdeu.

Ionel Banu va ieși la pensie, iar Laurențiu Țepeluș va deveni deputat de Buzău

Cei trei părăsesc conducerea Hasdeului mulțumiți de cele realizate. Liceul a rămas unul dintre cele mai bune din țară (grație rezultatelor bune la olimpiade și a mediilor de admitere și bacalaureat).

S-a îmbunătățit considerabil și baza materială – un nou corp de clădire și o nouă sală de sport, plus modernizarea internatului.

Hasdeul a punctat pozitiv și prin seria de conferinte cu diverse personalități de anvergură națională

Păcat de izbucnirea, în urmă cu aproape doi ani, a scandalului „profa de desen – nota 1 la purtare” – care a obliterat imaginea bună descrisă mai sus.

În mod normal, ținând cont de importanța Hasdeului în comunitatea Buzăului, ar trebui ca noua conducere să nu fie numită (pe criterii subiective sau de partid), ci aleasă în urma unui concurs de proiecte. Mingea e în terenul Inspectoratului Școlar.

Citește și:

loading...

14 comentarii la „Schimbare, de la anul, la cel mai bun liceu din Buzău

 • Era si cazul sa lase locul generatiei noi.

 • Vine mana dreapta a dnului Banu, Ancuța ca oricum spune peste tot ca este director adjunct cu toate ca în organigrama liceului e doar un singur post de director adjunct, dar visează și Ancuța, ce sa faci.

 • În SUA se aleg in alegeri locale, dintre candidați desigur, si sefi ai instituțiilor de învățământ si sanitare si procurori etc. De CATRE CETATENI. Ce părere aveți?

 • Ancuta a visat multe vise la viata ei. Daca sta doar cu maica-sa, se plafoneaza :)))

 • Tereacă, nu mai dezinforma! Fii obiectiv, ce naiba! Doamna Anca Florea NU este director adjunct, este consilier educativ. Există doar o funcție de director adjunct, cea ocupată de Țepeluș. Restul este minciună.
  În mandatul celor doi, Hașdeul nu a progresat prea mult, ba, sub anumite aspecte, a regresat. Sunt mulți copii veniți prin transfer și contra cost, după ce nu au reușit să intre prin examen, ceea ce nu este corect.
  Plus că părinții contribuie din plin la fondul clasei din care se cumpără cele necesare la clasă. La un liceu de top…
  Noii directori vor fi numiți politic și chiar vor susține un simulacru de examen. Sunt mulți bani în joc.

 • Chiar dacă Ţepeluş pleacă deputat , nu cred că va sta mult acolo , în Parlament… De ce cred asta ?
  Pentru că scandalul cu elevul-olimpic şi mama sa nu este încă stins (chiar şi în urmă cu câteva zile se consuma pe facebook un nou episod conflictual între cele două părţi) !
  Copilului acesta nu i s-a modificat nota de 2 din catalog nici măcar acum , şi asta datorită ambiţiei nesăbuite pe care continuă să o facă Ţepeluş şi Banu. Altfel spus, a rămas NEDREPTĂŢIT în continuare. Mai ales că nu a fost încă despăgubit de calomnierea gravă suferită iar vinovaţii nu au plătit în niciun fel !
  Şi de ce , mai exact, nu va face Ţepeluş mulţi purici în Parlament ?
  Deoarece să nu uităm că de partea olimpicului şi a mamei sale e doamna Monica Tatoiu. Cine e această doamnă , Monica Tatoiu ?
  O femeie de afaceri din România (fostă profesoară de matematică la Sf. Sava – cel mai tare colegiu la nivel naţional, Haşdeul e deci mizilic pe lângă Sava) , cu foarte-foarte mulţi bani, care are puternice legături şi influenţe în lumea presei – mai ales în presa axată pe cancanuri, scandaluri şi investigaţii, mare parte din ea e a lui Tatoiu !

  Ştiţi peştii aceia Piranha cum sunt, când le pică ceva în apă ? Ei bine, ceva asemănător cred că îl aşteaptă şi pe Ţepeluş imediat ce va ajunge la Bucureşti… Prevăd că se va trezi atacat (şi în cele din urmă devorat) de tot felul de oameni de presă şi trolli de-ai lui Tatoiu, tocmai pentru că au motive concrete să se lege de el, cu atât mai mult cu cât din asta îşi şi câştigă pâinea… Iar Bucureştiul nu e Buzăul, acolo Presa chiar te mănâncă , mai ales ales dacă eşti parlamentar şi te prinde cu nereguli !

  Aşa că Ţepeluş, dragule , chiar nu te văd bine odată ce te vei instala la Bucureşti ! Deci nu-ţi pune prea multe bagaje că te vei întoarce repede înapoi…

 • Tot ii trageți cu hasdeu in sus si in jos. Fâs. Mai mult a progresat Agricolul sau Tehnic in timpul asta. Mare brânză sa fie tac-tu afacerist sau înalt funcționar si sa se pompeze bani in tine ca la PECO ca sa ,,iei,, 10 la Bac la haș si vai mama ta ultima, sa rămâi repetent la ASE, Drept, Politehnica sau, mai epocal, prin Hanglia. De-alde Victoraș Micula in mizerie, pupati in poponet de profesori semidocți e plin Buzaul…

 • BANUUUUUU , CEL MAI MARE OPORTUNIST, INTREBATI PE ORICINE A FACUT HASDEUL

 • Anonime, esti frustrat rau tare.
  In Hasdeu sunt foarte multi elevi (care au luat note mari de admitere, nu prosti – transferati de la alte licee, apoi…) care provin din medii foarte modeste, ca sa fiu delicat. CARE AU MUNCIT SA INTRE ACOLO.

  Nu mai induce ideea falsa ca sunt copii de „afaceristi” acolo, pentru ca ABEREZI COMPLET.

 • Pe langa aia care invata, sunt si multi prosti gramada, copii de patronache, cunosc cativa, prosti de bubuie dupa orice standarde.

 • Si asta e corect, dar sa nu generalizam.

 • Am ras maxim la comentariul tau, @Catalin :))))
  Altfel spus, nu se stie deloc cine o sa le ia locul? Si eu eram sigur in cazul Ancutei, o vedeam ceva director..dar se pare ca nu..o credeam mai „ambitioasa”..

 • Referitor la un comentariu de mai sus, confirm si eu faptul ca in Hasdeu nu au fost/sunt doar copii de „patronache”. Am terminat Hasdeu fara pile/relatii si aveam si colegi care erau in aceeasi situatie. Nu zic ca nu or fi si din ceilalti, dar cam asa e peste tot.

 • Cine a zis ca sunt doar copii de bani gata? Dar aia care sunt, le fac viata grea celor care invata, ba le si ocupa fraudulos locurile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.