Schimbare la vârful Inspectoratului Școlar Buzău

Inspectoratul Școlar Buzău are de azi un nou șef.

La clădirea de pe str. Al. Marghiloman a sosit azi faxul semnat de Monica Anisie prin care Florina Stoian a fost schimbată din funcție cu Ionel Meiroșu.

Florina Stoian a ocupat această funcție în ultimii patru ani în urma unui concurs. La momentul respectiv era membră PNL, dar în 2018 a trecut la ALDE

Ionel Meiroșu, liberal cu vechime, a funcționat în ultima vreme ca director al școlii „Vasile Cristoforeanu” din Rm. Sărat. Acesta a mai fost inspector școlar general adjunct până în 2009.

În 2013, în timpul USL, numele său a mai fost vehiculat ca șef la ISJ în locul lui Dumitru Ene, dar mutarea nu s-a mai realizat atunci.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/aurastereaca.

loading...

14 comentarii la „Schimbare la vârful Inspectoratului Școlar Buzău

 • În sfârșit am scăpat de ea!

 • Asta mai rosu cand a castigat concursul, sau in pandemie este permis ce nu i se permitea ”ciumei rosii” ?

 • De o competență managerială absolut fantastică, nedreptățita doamnă Stoian se va întoarce acum la catedra de la Economic, de unde va lumina ca o supernovă mințile adolescenților. Cu un discurs coerent, bine argumentat, doamna profesoară va conduce generații de elevi pe culmile înțelegerii tainelor fenomenelor economice. Desigur, noi, cetățenii Buzăului, vom căută în continuare îndrumare în ceea ce privește treburile cetății de la acest politician integru, cu principii și loialității solide, un reper în aceste vremuri nesigure.

 • Daoamna ascundea intotdeauna gunoiul sub pres, in loc sa ia atitudune! Sunt f.multi profesori care nu au sesizarile finalizate! Pacat,exista un Dumnezeu!

 • Cele doua experte care au secondat-o in periplul managerial si haosul institutional mai raman?

 • Probabil expertele rămân, nu putem lăsa învățământul buzoian chiar așa, în bătaia vântului… Păcat, mare păcat, ne sunt date valorile afară, țara asta nu mai are viitor!
  Sunt trist, lăsați-mă acum, mă duc să citesc ceva din Einstein, Kant, Seneca sau Cristoiu, numai să nu mă mai gândesc la soarta doamnelor isejiste…

 • Și apoi domnul Meiroșu, oare dânsul cu ce partid mai joacă? Probabil PNL sau ALDE, că cine este fără de partid nu este, carevasăzică… De asemenea, om bun, ne așteaptă vremuri de glorie și avânt, situația e salvată, ura și la gară!

 • Un bun şef de IŞJ trebuie să fie permanent imparţial, ghidându-se doar după criteriul legii şi aplicării cu stricteţe a tuturor cerinţelor venite de la minister.
  Ori, nici actuala şefă (doamna STOIAN), nici Burducea, nici Ene, care au fost înaintea ei, nu şi-au putut dovedi aceste competenţe manageriale.
  Mai mult de atât, doamna Stoian se face vinovată în mare măsură şi că le-a permis unor directori de şcoli (precum cei de la Haşdeu, cele mai cunoscute exemple) să-şi facă de cap prin şcolile în care au fost puşi în mod politic.
  Doamna Stoian a închis ochii la multe nereguli petrecute sub nasul dumneaei iar asta nu e un lucru ok.
  Doamna Stoian trebuia schimbată şi mă bucur că s-a găsit altcineva să-i ia locul. Să sperăm că va fi exemplul cel bun.

 • Florina Stoian citești comentariile, știu foarte bine, uite ce impresie ai lăsat la locul de muncă și în societate!

 • Este incredibil cum o viata intreaga, unii traiesc doar din pupat in partile dorsale, fara nicio competenta reala in spate, alta decat o simpla diploma scoasa la imprimanta…
  Definitia angajatului la Stat, semidoct, pus politic, cu inalte diplome comandate pe net si mereu concentrat pe “munca” lui fara nicio finalitate :::)))

 • Succes domnului Meirosu! Are capacitatea de a pune lucrurile pe fagasul cel bun! Culoarea politica ar trebui sa conteze mai putin.

 • Dl. Inspector general ar trebui sa verifice competentele directorilor de scoli, in special cei numiti de Boscodeala. Ex.Liceul Pedagogic.

 • Ex. Liceul Hasdeu, dl. Director care baga elevi de la alte licee pe usa din dos a Hasdeului, peste cei care au intrat pe bune, pe note adevarate nu pe shpaga, ulterior….
  Etc…

 • @Catalin, astea sunt afacerile ,,perfect legale” ale d-lui director Banu. Te rog frumos, nu te băga… Nu e treaba ta să comentezi. Dl director are metodele lui pt. a demonstra oricând că ,,respectă” legea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.