„Schiorii” de la Șarânga și-au petrecut noaptea la răcoare

E vorba de trei tineri din satul Șarânga. Au fost numiți schiori întrucât au folosit  – în cele șase spargeri de mașini – măști și mănuși de schi pentru a-și ascunde identitatea.

Pare că nu le-a folosit prea mult întrucât ieri polițiștii le-au bătut la ușă. Oamenii legii n-au venit cu mâna goală. Dacă tinerilor tot le plac accesoriile, oamenii legii le-au adus câte o pereche de cătușe. Cei trei au fost reținuți peste noapte în arestul poliției.

„Din cercetări a reieşit faptul că, în nopţile de 4 spre 5 ianuarie şi 11 spre 12 februarie 2018, trei tineri din Şarânga, cu vârste cuprinse între 16 şi 20 de ani, s-ar fi deplasat cu o mașină, în Buzău, de unde ar fi sustras, din autoturisme, bunuri în valoare de aproximativ 2.500 de lei. Folosindu-se de măşti și mănuși de schi, pentru a-și ascunde identitatea ar fi sustras componente exterioare de la două autoturisme şi ar fi pătruns în interiorul altor saşe, de unde ar fi furat bunuri (aparate radio cd, staţii de emisie recepţie, extinctoare şi altele). În urma activităţilor specifice desfăşurate de poliţişti, cei în cauză au fost depistaţi ieri, 20 februarie, pe raza localităţii Şarânga. Astfel, au fost recuperate bunurile sustrase, în proporţie de 90%. Poliţiştii au dispus reţinerea bănuiţilor pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat”.

IPJ Buzău a remis presei un clip video cu recuzita utilizată în spargeri, mașina folosită, dar și cu o parte din captură.

loading...

Un comentariu la „„Schiorii” de la Șarânga și-au petrecut noaptea la răcoare

  • Ține e…?…Poliția sau mosafirii …?… Felicitări polițiștilor buzoieni .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.