„Scoatem la licitație toate drumurile de pământ!”

E măcar un început de veste bună pentru câteva mii / zeci de mii de buzoieni din localități unde drumul județen e încă de pământ.

Emanoil Neagu, șef CJ Buzău: „Am o veste bună pentru locuitorii din aceste localități. Vom scoate în curând la licitație toate drumurile județene de pământ. Ca să dau câteva exemple. Spre Măcrina la Puiești, spre Chiliile de la Scorțoasa, la Câmpulungeanca, dinspre Săhăteni spre Amaru, le fel, mai e o porțiune de pământ. Chiar dacă nu se va intra imediat după licitație pe ele, e bine să avem constructorul desemnat. Când facem rost de bani, fie din fonduri proprii, fie din credite, să nu mai pierdem timpul prin licitații și alte proceduri”

Un alt drum de pământ care se va face e cel de la Lopătari (baraj) înspre Plaiul Nucului (s-a terminat proiectarea, urmează și aici licitația pentru desemnarea constructorului pe întreg transonul Podu Muncii – Plaiul Nucului, fonduri europene).

Drum de pământ în lucru e și cel de la Bozioru înspre Brăești. Tot acum se lucrează și la V. Vodă – Sărulești – Bisoca. Ambele sunt cu finanțare din fonduri europene.

Citește și:

loading...

11 comentarii la „„Scoatem la licitație toate drumurile de pământ!”

 • Pe Bozioru-Braiesti bate vantul. Nici picior de muncitor.

 • Bună ziua!
  Am mai scris pe aceste site dar degeaba!
  Domnule Neagu, de ce nu mergeți pe teren să vedeți cum stă treaba???
  Pe ruta Mărăcineni – Vintilă Vodă, domnule este o batjocură si un chin.
  Sunt 5 poduri la care se lucrează si o zonă unde se face intarirea unei benzi sa zic asa!plus ca dupa asfaltarea s au gândit maestrii alesi de dumneavoastră la licitații ca nu era scurgeri, etc si au spart asfaltul.
  Domnule Neagu, fac zilnic aceast traseu, niciodata nu am vazut sa lucreze la fiecare semafor cate o echipa.
  Sambata in majoritatea cazurilor nici tipenie.
  Pe banii si nervii nostri stam la cozi interminabile!
  Nu este corect.
  Consider ca se pot anula aceste semafoare sau timpii de asteptare micsorati. Ce se întâmplă? De ce atâta batjocură?
  Plus ca aici la Mărăcineni, se putea asfalta drumul ala de pământ care chipurile ocoleste podul la Manga! Inca un aspect, drumul fiind extrem de aglomerat, semafoarele cu termen mare de fluidizare a traficului, mai sta si politia sa il prinda pe x ca a trecut pe galben, ia permise cu sacosele(tipic romanesc) pe aia în trafic atunci nu au fost in stare sa ii opreasca. Poate vb cu Poliția sa se ocupe de altele nu sa stea „cu mana întinsă” sa isi faca planul. La Cernatesti se putea da drumul pe a doua banda dar se pare ca este rea voință. In fine… Sper ca acest mesaj sa ajunga unde trebuie.
  Cu deosebit respect Nelu Vasilache!

 • Chiar nu au niciun bun simț, acești pesediști. De 30 de ani stăpânesc acest județ, iar acum, în 2021, și-au adus aminte că există drumuri județene care nu au fost asfaltate niciodată. Nu mai este nimic de prăduit? Chiar așa, domnule Neagu?! În loc să tocați banii aiurea, de exemplu cu moldovenii de peste Prut, nu mai bine asfaltați aceste drumuri? Nu vă este rușine să păstoriți un județ care este subdezvoltat din toate punctele de vedere? Nu, sigur că nu.
  Drumuri nu, apă nu, canalizare nu, gaze nu, unități de învățământ vai de ele, unități medicale nu.
  Rețineți, domnule Neagu, o infrastructură rutieră dezvoltată corespunzător duce la dezvoltare zonei și, implicit, la creșterea calității vieții cetățenilor. Dar, nu cred că asta vă interesează.
  Rușine! Rușine!
  Faceți reformă în CJ Buzău! Reduceți personalul, reduceri cheltuielile! Cetățeanul trebuie să fie pe primul, nu angajații cj.

 • Minciuni, minciuni și, din nou, minciuni. Nu se va asfalta nimic, deși în kilometrii, dar și în metrii pătrați suprafețele de asfaltat sunt reduse. Este bătaie de joc la adresa locuitorilor acelor comune care se chinuie să circule pe drumurile județene neasfaltate. Dispreț! Cetățenii sunt buni doar la votare, în rest, să se descurce. Ca odinioară, pe drumuri de pământ, pe drumuri pietruite.

 • Ar fi bine să fie lăsate drumurile așa cum sunt. Este suficient clasicul strat de piatră și gata. Pe traseele lucrărilor începute de ani de zile de către CJ își blesteamă oamenii zilele și o vor mai face mulți ani. Mulțumim! Sunteți cei mai buni! Dar lăsați.

 • Pe la Vadu Pașii ați trecut?Au stricat ,au pus semafoare și au plecat!

 • Mă gândesc cu groază că trebuie să merg iar la Vadu Pașii…. Drumul de la balastieră era blocat ultima dată… vremea… Drumul ăla se strică de la o zi la alta de parcă muncitorii rari de acolo asta au de facut, să strice drumul.

 • Deci, vom face, vom drege… Bla, bla, bla…
  Pe când, am făcut, am dres.
  FAPTE, NU VORBE! Ne-am săturat de minciuni! Ne-am săturat să trăim ca odinioară.
  În 2021 nu avem toate drumurile județene asfaltate?! Rușine!!!

 • Minte-ne, domnule Neagu! Așa ne trebuie dacă votăm cu cine nu trebuie sau dacă nu mergem la vot. Politicienii sunt reflexia societății noastre.

 • mii de oameni se chinuie zilnic pe un singur pod… de foarte multe ori se stationeaza pe podul maracineni pentru ca autoritatile nu au o viziune in rezolvarea traficului la rondul de la dedeman…, cand totul ar putea fi foarte simplu…
  podul de la vadu pasii, are o mare problema acum… nu are lumina… cate poduri din judetul buzau sunt luminate, domnule neagu?!?!

 • Încă un tun: iluminarea podului de la Vadu Pașii.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.