Școli de la țară, făcute giugiuc. Săli de clasă modernizate, încălzire centralizată, sală de sport. „Avem 700 de elevi în comună!”. Iată unde s-a reușit!

Școala Gimnazială din V. Părului

Un cititor ne-a trimis zilele trecute câteva fotografii cu cele două școli (primară și gimnazială) modernizate din satul Valea Părului, comuna Beceni.

Pozele din exterior, dar și din interiorul celor două imobile cochete au suscitat atenția reporterului buzoienii.ro, întrucât contrastează cu imaginea, în general ponosită, a școlilor din mediul rural.

Școala din fotografia de mai sus este pentru ciclul gimnazial din V. Părului. Sălile de clasă au fost primenite, s-a construit o sală nouă de sport, s-a montat centrală pe lemne.

Citește și articolul: Ce tragedie! Acest îngeraș de cinci anișori a fost înmormântat azi la Săpoca! Sute de persoane au participat, alte sute nu s-au simțit în stare

Școală ciclu primar V.Părului – Beceni

La fel de frumoasă se prezintă și școala pentru ciclul primar din Valea Părului, vezi foto mai jos.

„Dacă vrem să limităm plecările către oraș și străinătate, trebuie să modernizăm satul românesc, să creăm condiții oamenilor. Pentru mine o prioritate au fost școlile, care s-au modernizat toate. La Izvorul Dulce, la Valea Părului (primar și gimnazial), la Beceni și la Florești. Finanțările au venit la guvern prin PNDL I. De asemenea, s-a modernizat și liceul. Avem la Beceni nu mai puțin de 700 de elevi. Pentru școala mare din Valea Părului urmează să amenajăm și un teren de sport cu gazon sintetic, printr-un proiect al Grupului de Acțiune Locală”, ne-a declarat primarul Laurențiu Dumitru.

Citește și articolul: Și-a dat viața pentru a avea un copil! Iată de ce a murit tânăra mămica de 29 de ani la câteva zile după naștere! Click AICI

Mai jos au fost inserate în galeria foto mai multe fotografii de la cele două școli din Valea Părului.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Școli de la țară, făcute giugiuc. Săli de clasă modernizate, încălzire centralizată, sală de sport. „Avem 700 de elevi în comună!”. Iată unde s-a reușit!

  • EXCELENT . Un exemplu de urmat și pentru restul comunelor nu doar din Jud. Buzau cât și din țara . Lucrări făcute cu simt de răspundere și bine gândite .

  • E prea frumos sa fie adevarat! Precis lipseste vreo autorizatie de construc’ie, de mediu, ISGSU, ANSVSA, NASA, UNESCO, GREENPEACE, un document care nu permite folosirea salii de sport, a centralei, etc… 🙂

  • Centrala termica n-are nevoie de nici-o hartie sau autorizatie, intrucat functioneaza pe lemne ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.