Primar: „Scopul e fluidizarea traficului din zona Frăsinet – Rond Avion”

Primar C-tin Toma: „În zona din spatele cartierului Dorobanți se va realiza o altă străpungere prin prelungirea străzii Primaverii spre centura de est. Scopul este limitarea traficului de pe Frăsinet și zona centrelor comerciale” 

Aici e capătul străzilor Primăverii și Gârlași din Dorobanți II. Drumul se oprește acum în poarta unei firme și… într-o casă
Ceva va trebui demolat. Fie casa (construită evident fără autorizație), fie gardul firmei din stânga
Foto din satelit. Se văd capătul străzii Primării (+Gârlași) și digul râului Buzău (viitoarea Centură de Est a Buzăului)

Primarul Toma a anunțat că anul viitor se va face și drumul pe lângă Bazinul Olimpic – Hidroelectrica – str. Dr. Dorin Pavel până la digul Buzăului (care va fi asfaltat și el) – Vezi detalii în știrea de mai jos

C-tin Toma: „Facem totul pentru fluidizarea traficului pe Frasinet si in zona comerciala!”

Citește și:

loading...

3 comentarii la „Primar: „Scopul e fluidizarea traficului din zona Frăsinet – Rond Avion”

  • Primarul are o problema capacitativa se pare. El nu intelege ca aglomeratia din zona centrelor comerciale se datoreaza oamenilor care… MERG la acele centre. Cu exceptia navetistilor din zonele limitrofe (Vadu Pasii si toata zona de acolo se va degreva pe noul pod), nimeni nu mai contribuie la traficul pe acea intrare. Se vor merita atatea investitii pentru putinii (parerea mea) locuitori ai orasului care ies-si intra zilnic din oras, pe la Maracineni? Beneficiul va fi indestulator? Au sunat de la Oradea si au zis ca pasaj pe sub rondul cu avion, domnule Toma! Cica se poate fara probleme, au facut si ei de curand unul (https://www.ebihoreanul.ro/stiri/pasajul-subteran-magheru-din-oradea-inaugurat-in-prezenta-ministrului-marcel-bolosfoto-video-158711.html)

  • Ce se mai intimpla cu lucrarile de amenajare lacuri de pe Frasinet ?

  • Cu “lacurile” de pe strada Frasinet nu se mai întâmplă nimic deoarece nu este apă. Râul Buzău are nivelul scăzut, iar Iazul Morilor a secat.
    Bani cheltuiți aiurea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.