Scrisoare deschisă a unui buzoian către ÎPS Ciprian. „Vă rog să renunțați la planurile care dezintegrează SCDL Buzău”

Pe internet circulă din această dimineață o scrisoare deschisă formulată de un cetățean și adresată ÎPS Ciprian, Arhiepiscopul Buzăului și Vrancei.

Buzoianul, pe nume Mihai Nicolae, apropiat de Stațiunea Legumicolă Buzău, îi cere chiriarhului locului înțelegere față de situația SCDL Buzău.

De câteva zile, după o emisiune la Antena Satelor, s-a aflat că Arhiepiscopia intenționează să valorifice un teren situat vizavi de strada Frăsinet (în spatele garajelor) prin cedarea lui către un dezvoltator imobiliar în vederea construcției de blocuri.

Mihai Nicolae, sursa Facebook

Angajații stațiunii, dar și apropiații acesteia, printre care și autorul scrisorii, sunt îngrijorați că blocurile înalte vor face umbră pe terenurile care adăpostesc răsadurile SCDL și solicită cu sfială Arhiepiscopiei modificarea corespunzătoare a proiectului.

Până acum, Arhiepiscopia s-a ferit să comunice public pe acest subiect.

Iată mai jos textul scrisorii deschise.

loading...

5 comentarii la „Scrisoare deschisă a unui buzoian către ÎPS Ciprian. „Vă rog să renunțați la planurile care dezintegrează SCDL Buzău”

  • Pingback:

  • maimutzoiu asta vinde parfume la dame prin spitale si instituti stiu eu,,, Va spui io ca ie bonlav la cap o data a pus rahat pe clanta unei doamne care navea sai dea niste bani pe un parfum.sa ma scuze domnu Vinatorul dar nu poate baga la inaintare pe pretinii lui ca asta e pretin cu el nu stiu de unde dar sigur lam vazut de mai multe ori impreuna cu dminu Vinatorul,,,

  • Dl Mihai Nicolae dreptate aveti. acesti popi care fac avere pe spatele nostru. toti cotizam direct sau indirect. construiesc biserici pentru enoriasi spun ei, dar sunt tot pentru ei sa aiba parohie. dar nu ar ajuta sa se faca un spital nou in buzau ca sa nu moara lumea in infectia din spitalul judetean. sa treaca lumea cu rudele moarte pe la ei sa le de 350 400 roni de inmormintare si pomeni. si apropo infectul care stie cine este Dl Mihai ii spun eu cine este. e in om care munceste din greu pentru bani pe care ii cistiga dar voi preotii cersiti sa faceti averi considerable si sa vindeti paminturile noastre in numele Domnului. sa va fie rusine acest om Mihai Nicole e om, voi sinteti niste termite care macina acest popor. sa va fie rusine.

  • Invata sa scrii corect numele si invata si toate literele din alfabet, nu mai vorbiti aiurea daca nu stiti despre ce este vorba si mai ales nu amestecati si terte persoane care nu au nici o legatura cu aceasta scrisoare, cum e dl dr ing Costel Vanatoru. In mare parte multumita dumnelui a ajuns scdl unde e azi, multumita experimentelor dumnealui au aparut soiurile noi de legume care se produc acum la scdl. Daca nimeni din conducerea statiuni nu a avut nimic de spus de ce aruncati aiurea cu ,,pietre” in cei care apara scdl.

  • Dezvoltatorul imobiliar sper ca nu este tot Gagu, ne am saturat de cocioabe marca Orizont la pret de lux,

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.