Conducerea școlii: „Erau elevi de liceu! În plus, era ora 21.00, iar programul se termină la 20.00!”

Zilele trecute site-ul buzoienii.ro a publicat un articol intitulat „Au pus lacăt pe copilărie”. Iată la ce școală s-a întâmplat tărășenia (CLICK AICI).

Astăzi, după ce a analizat minuțios aspectele reclamate, conducerea școlii a emis un punct de vedere.

Chiar dacă în dreptul la replică nu s-a trecut negru pe alb acest aspect, conducerea școlii din cartierul Micro V susține că elevii evacuați de pe teren erau de liceu și că, în plus, se depășise ora 20.00 la care se încheie programul.

DREPT LA REPLICA (2)

Așadar, paznicul terenului de sport a acționat regulamentar –  conform conducerii școlii, iar copiii care băteau mingea la ora 21.00 au sărit gardul de teamă.

Teamă, doar la vederea polițiștilor locali – și nu pentru că ar fi fost fugăriți de aceștia.

Rămâne acum de discutat dacă nu cumva regulamentul – care prevede prezentarea obligatorie a carnetului de elev, dar și ora maximală 20.00 chiar și în timpul verii – nu e cumva prea sever și îndepărtează copiii de terenul de sport.

loading...

3 comentarii la „Conducerea școlii: „Erau elevi de liceu! În plus, era ora 21.00, iar programul se termină la 20.00!”

 • Au terminat-o si cu aceasta hotarare de consiliu local, copii ce sunt elevi acelor scoli in mare parte au frica de zgripturoaice si nu patrund pe terenul de sport de frica sa nu le scada notele pe la scoala ,oricum nu ma asteptam la mult din partea danselor.
  Pe langa a mai aparut ,ca daca nu ai mai putin de 14 ani sa nu patrunzi pe terenul de sport (este o discriminare sa-i spunem ,deoarece am primit un advertisment din partea politiei locale si municipale deoarece am tulburat linistea publica batand mingea ,ba mai mult mai ne primim si bataie daca batem mingea de la vecinii mai in forma ) .
  Sa nu uitam ca unele scoli au mai putini elevi de cat consuma utilitatile platite din bani publici. (Scoala NR.10 )

  Răspunde
 • Dar la Scoala nr. 8 cum este? La fel….
  Si are 200 elevi toti, dar in acte putin peste 300, deoarece este 300 minim de functionare. Si mai sunt si altele in aceasta situatie. De fapt toate scolile generale care au cu putin peste 300 elevi.

  Răspunde
 • În atenția organelor abilitate :va rog sa verificati, potrivit competentelor dvs., daca textul publicat de doamna director Vornicu Daniela ,,Drept la Replică,, constituie o fapta de incalcare a principiului nediscriminarii si prevederilor OG 137 din 2000 privind prevenirea şi sancţionarea tuturor formelor de discriminare.Potrivit art.2 din OG 137 din 2000, citez:

  (4) Orice comportament activ ori pasiv care, prin efectele pe care le generează, favorizează sau defavorizează nejustificat ori supune unui tratament injust sau degradant o persoană, un grup de persoane sau o comunitate faţă de alte persoane, grupuri de persoane sau comunităţi atrage răspunderea contravenţională conform prezentei ordonanţe, dacă nu intră sub incidenţa legii penale. Cu mulțumiri,Elena Panțuru.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.