Se apropie sfârșitul maxi taxi la Buzău! 15 noi autobuze sunt aproape de Buzău!

2017 va fi un an de referință pentru Trans-Bus Buzău. După ani la rând în care a fost surclasat de serviciul privat de transport de tip maxi taxi, în acest an Trans-Bus va reveni în forță cu șanse mari de a căștiga duelul. 

„În maximum o lună sperăm să avem la Buzău alte 15 autobuze. Avem banii în cont, am trimis deja la SEAP documentația pentru organizarea licitației. În două-trei zile, după ce ni se vor analiza toate actele, se va da drumul licitației. Am pus la bătaie 13,5 miliarde de lei vechi pentru cele 15 autobuze. Nu vor fi noi, prețul e prohibitiv pentru unele noi, ci second-hand, dar de calitate. După ce le vom primi le punem pe traseu și deja vom avea un mare câștig. Frecvența autobuzelor se va îmbunătăți considerabil. Și asta nu e tot. În a doua parte a anului, după rectificarea bugetului primăriei, ni se vor aloca bani pentru a cumpăra alte 15 autobuze, tot second hand. Deja, din 2018 ne vom bate cu maxi taxi pentru supremație în oraș”, a anunțat azi, directorul Trans-Bus, Gică Toader.

Spre sfârșitul lui 2018 și începutul lui 2019 la Buzău ar urma să ajungă alte 30 de autobuze, de astă dată noi, achiziționate din fonduri europene. Atunci, se previzionează că serviciul maxi taxi ar urma să fie eliminat complet din Buzău, urmând ca în municipiu să mai activeze doar sistemul public de transport, așa cum se întâmplă inclusiv în orașele civilizate din România. Alte investiții vizează introducerea sitemului e-ticketing și cel de afișaj electronic în fiecare stație prin care să se anunțe în câte minute va ajunge autobuzul. 

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Se apropie sfârșitul maxi taxi la Buzău! 15 noi autobuze sunt aproape de Buzău!

  • Cu trans bus merg doar pensionarii gtatuit,noi ceilalti doar muncim si platim,bilete,taxe,impozite,ne ati cocosat de atatea dari!

    Răspunde
  • Ne bucura mult acest lucru ! La maxi taxi, conditiile de transport sunt mizerabile !

    Răspunde
  • Mai nea #Gica Toader de ce nu te duci mataluta la Brasov si cumperi dealea romanesti autohtone,se poate pune si pe alea tehnologie moderna,plus ca mai sunt SI NOI ,mai ajuta si tu tara asta ca sa ales praful,nu numai buzunarul vostrua,alea sigur vin de la vreun cimitir de masini era gata de casat,cum s-a facut si cu masinile de pompieri(undeva in tara nu mai stiu)aduse de la englezi din parcul se casat.RUSINE

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.