Se apropie vacanța. Veste bună pentru părinții care n-au unde își lăsa copiii de creșă sau grădiniță

Și în această vară conducerea Inspectoratului Școlar Buzău va veni în ajutorul părinților care trebuie să meargă la serviciu și nu au cu cine să-și lase acasă copiii de vârstă preșcolară:

„Părinții aflați într-o astfel de situație trebuie să stea liniștiți. Pe toată durata vacanței școlare vor funcționa prin rotație, atât creșe cât și grădinițe. În aceste zile lucrăm la întocmirea acestui program care va fi afișat pe site-ul nostru, la avizierul creșelor și grădinițelor, dar și în mass-media locală. Toate creșele și grădinițele cu program prelungit se vor închide o perioadă pentru a se face curățenie și, de asemenea, toate vor fi deschise o anumită perioadă pentru a prelua copiii din oraș”, a precizat azi Florina Stoian, șefa Inspectoratului Școlar Buzău.

În această perioadă la creșele și grădinițele din Buzău trebuie depuse cereri de către părinți pentru a se face o estimare a numărului de copiii pe fiecare unitate în parte. În plus, părinții interesați trebuie să achite din timp și contravaloarea mesei astfel încât să poată funcționa inclusiv bucătăriile.  

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.