Se asfaltează acum. Cozi de mașini uriașe la ieșirea din Buzău

Mai mulți cititori ne-a semnalat despre cozile uriașe formate până în podul de la Mărăcineni pe sensul dinspre Rm. Sărat.

„Se asfaltează chiar acum. Cozile de mașini sunt de aproape opt kilometri de la pod până pe câmp între Gura Câlnăului și Potârnichești. Se circulă doar pe o bandă. Nu și-au ales prea bine momentul, acum vineri și la ora asta”, ne-a scris un cititor.

Cozi de 3-4 kilometri s-au format, ca de obicei, și pe DJ203 K înspre Primăria din Mărăcineni, întrucât șoferii care vin dinspre Valea Slănicului pătrund cu greutate pe pod.

Exemplul de azi oferă o imagine fidelă a cozilor uriașe care se vor forma din martie, de o parte și de alta a podului, după ce sensul dinspre Rm. Sărat către Buzău va intra în reparație.


Există drumuri de o parte și de alta a râului Buzău

Mai e nevoie de un pod peste Buzău

O soluție pentru diminuarea coloanelor de mașini pe care putea să o ia autoritățile este ca pe durata lucrărilor militarii de la geniu să amenajeze un pod metalic peste râul Buzău.

În acest fel s-ar crea o nouă relație între Mărăcineni (pe la poliția comunală) și șoseaua de centură (prin spatele Dedeman), așa cum s-a procedat și în 2005.

Citește și articolul: Ce riscă elevii bețivani de la Berca ! Unul dintre ei era să moară lângă poarta școlii

Despre acest subiect, buzoienii.ro va prezenta mâine un articol în exclusivitate.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Se asfaltează acum. Cozi de mașini uriașe la ieșirea din Buzău

  • Tot Armata la greu.
    Dar personalul are salarii si pensii „nesimtite”. Mai bine TelDrum.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.