Se asfaltează la această oră! Iată unde! Plus o premieră la Buzău!

E o premieră la Buzău și nu este vorba de moda asfaltărilor nocturne începută în luna august.

Pentru prima dată o stradă este asfaltată folosindu-se simultan două finisoare.

Finisorul este acel utilaj care așterne compact covorul asfaltic pe jumătate din stradă la o singură trecere.

Unul este al Urbis Serv, iar al doilea a fost închiriat pentru a crește viteza asfaltărilor demarate în oraș în această lună.

Citește și articolul: Iată cum arată acum podul de la V. Pașii după intervenția muncitorilor. Vezi galeria foto de azi

Muncitorii de la Urbis Serv, asistați inclusiv de primarul C-tin Toma, vor ca în această noapte să asfalteze strada Obor pe sensul de la rondul de la episcopie până la intersecția cu strada Mesteacănului.

Pe lângă cele două finisoare se folosesc 3 cilindri compactori, 8 autobasculante și o cantitate de 800 de tone de asfalt.  

Și aseară s-a asfaltat tot după lăsarea întunericului. Noaptea trecută a fost terminată strada Colonel Buzoianu – sectorul cuprins de la intersecția cu Bd. N. Bălcescu până pe Bd. Unirii.

Citește și articolul: A dat Elveția pentru Buzău. „Iubesc prea mult această țară. Și, în plus, domnul Neagu mi-a făcut o ofertă de nerefuzat”

Mâine, asfaltarea din centru va continua cu celălalt sens al străzii Obor (de la strada Mesteacănului înspre rondul de la episcopie). După strada Obor se va continua cu Alexandru Marghiloman.

Mai rămâne de terminat și strada Bazalt, iar programul de asfaltări din acest an, cel mai amplu de după 89, va fi declarat închis.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „Se asfaltează la această oră! Iată unde! Plus o premieră la Buzău!

  • Foarte frumos că ne ajutați să circulăm în condiții civilizate .Rămâne acum să vedem și cât or să reziste aceste asfaltări ,pentru că știți și dvoastră dle Primar , cea mai greu de preparat este mușchiul de vită .

  • Pe jumate de stradă?
    Inginereste vorbind?

  • Cârcotașii mei dragi, chemați-mă pe mine înapoi ca să vă arăt cum se face marea asfaltare la calendele grecești și cum rezistă ea nefăcută 20 de ani depășind toate standardele de calitate și durabilitate.

  • Pingback:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.