Se asfaltează și în cartier! Iată unde!

Asfalt pe str. Ad, Vizireanu

Cât timp vremea va permite se vor continua asfaltările din municipiul Buzău.

După ce s-a terminat luni seară strada Alexandru Marghiloman, cea mai lungă din acest an, asfaltatorii de la Urbis Serv s-au mutat în cartierul Dorobanți.

„Astăzi s-a turnat și stratul doi de pe strada (slt pm) Adrian Vizireanu. Urmează trotuarele de pe această stradă dintre Gârlași și str. Dorobanți și apoi se va trece la strada (slt pm) Iulian Dumitrescu, carosabil și trotuare. Ar mai fi o porțiune de 50 de metri din o a treia stradă din cartier și strada Izvor”, anunțat primarul C-tin Toma.

Trotuar asfaltat pe str. Gârlași

Dacă la capitolul străzi, cele enumerate mai sus vor fi ultimele din acest sezon, programul de asfaltări se va continua toată iarna, pe timp favorabil, cu trotuarele.

De mâine se va lucra temeinic la trotuarele de pe strada Bazalt.

Citește și articolul: Se mai văd doar în poză! Acești copaci au fost tăiați! Iată unde s-a întâmplat (click AICI)!

Iată lista celor 30 de străzi asfaltate în 2017 la Buzău:

Ciucurete, Ciochinescu, Viilor, Aleea Plopilor, Rahovei, Izvor, Ion Băieșu, Gârlași, Bistriței, Tudor Vladimirescu (în fața primăriei și a platoului Dacia), Sava Gotul, Ana Ipătescu, tronsonul ce pornește din rondul de la Episcopie, pe lângă finanțe, primărie, tribunal, până la intersecția Bd. Bălcescu și Bd. Unirii, Sculpturii, Victoriei, Aurorei, Războieni, Speranței, Arieșului, Bistriței, intrarea Trans-Bus, Șoseaua Pogonele, Col. Buzoianu, str. Mică, str. Obor, Str. Al. Marghiloman, str. Bazalt și str. slt. (p.m.) Adrian Vizireanu.

Citește și articolul: Toma, anunț despre trecerile de pietoni 3D din Buzău (click AICI)

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Se asfaltează și în cartier! Iată unde!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.