Se bagă apă și canalizare la Scorțoasa, Policiori, Gura Văii și Plopeasa

Moment istoric în comuna buzoiană Scorțoasa, anunță PSD Buzău într-un comunicat de presă.

Primăria Scorțoasa a marcat începerea a două lucrări de o importanță deosebită pentru comunitatea locală, formată din 2,5 mii de suflete:

1) sistemul de alimentare cu apă și

2) sistemul de canalizare.

La Scorțoasa au ajuns muncitorii și utilajele firmei bucureștene E.M. Prime Construct:Proiectul „Înființare sistem de alimentare cu apă în satele Gura Văii, Scorțoasa, Policiori și Plopeasa” costă 15,5 mil. lei (TVA Inclus):

Proiectul „Înființare sistem de canalizare în satele Gura Văii, Scorțoasa, Policiori și Plopeasa” costă 25 milioane de lei.

Finanțarea vine majoritar de la Guvernul României prin programul național Anghel Saligny. Termenul de execuție este de 15 luni, urmând a se lucra concomitent, apă + canal.

La evenimentul de inaugurare a celor două lucrări au participat primarul Viorel Săcuiu, reprezentanți ai Primăriei Scorțoasa și un grup de localnici
Oaspeți au fost vicepreședintele Consiliului Județean Buzău, Adrian Robert Petre, subprefectul Constantin Cristea, dar și primarii de la Berca și Chiliile, Ionel Dobrița respectiv Sorin Zaman
loading...

2 comentarii la „Se bagă apă și canalizare la Scorțoasa, Policiori, Gura Văii și Plopeasa

 • Bun așa.
  Io înțeleg că ‘vine’ alegerile, dar chiar atât de penibili au ajuns și candidații și alegătorii?!?

  În 2024 (!!!!) niște unii anunță cu surle și trâmbițe că … bagă apă potabilă și canalizare (!!!!) într-o țară din Europa și UE !

  Anunțurile astea te fac să crezi că ești în 1907 seara, nu în 2024… țărani cu furci și topoare, cu căcăstoarea în fundul curții, iar ‘candidații’ la ciolan fac un eveniment din astfel de ‘normalități’ pentru restul lumii civilizate.

  Băi, nene, mi-ar crăpa obrazul… ok, e bine că se face, dar faceți-o, nene, discret că sunteți PENIBILI, cerșetori de voturi ! Yak !

  Răspunde
 • Foarte bine că se face. Cam târziu pentru unii și pentru că s-a depopulat comuna.
  Dar când se asfaltează drumurile? Drumul județean, drumurile comunale!
  Zaman Sorin poate ia și el exemplu, că mare lucru pentru oameni nu prea a făcut în comuna Chiliile. În schimb averea familiei sale a crescut de la an la an.
  Tov. Neagu, de ce nu asfaltați drumul județean de la Gura Văii la Chiliile și apoi la Mânzălești?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.