Se circulă din nou la semafor!

Șoferii își pun mâinile în cap de furie!

Nu le vine să creadă că se circulă din nou la semafor – de o parte și de alta a podului de la Mangă (Mărăcineni).

La semafor s-a circulat în acest an 7 luni, din martie până în octombrie, pe durata reconstruirii podului de la Mangă.

Ce se (mai) face acum

Conform informațiilor buzoienii.ro muncitorii au deschis azi șantier pentru a tăia podul în vederea realizării rosturilor de dilatație.

Vor fi două rosturi transversale de-a latul podului. Întâi se vor face pe un sens, apoi muncitorii se vor muta pe celălalt.

Durata lucrărilor, cel puțin o săptămână.

Citește și:

loading...

9 comentarii la „Se circulă din nou la semafor!

 • O singura întrebare: cum ar fi cu neagu in Buzau primar oare?

 • Autoritățile ar trebui sa se gândească de 10 ori când mai încheie contracte cu acea firma. Sunt de rasul curcilor

 • Nesimțiții au lăsat o diferență de nivel acolo unde începe asfaltul pe pod și unde se termina încât dacă nu frânezi îți sar dinții din gura când treci peste. Le era greu sa facă o pierdere lina măcar asa ca tot a ținut marea lucrare atâtea luni. Dacă stătea Neagu pe la Beceni era terminat totul

 • E ceva fantastic cu oyl service ăștia… Chiar sunt curios, există o estimare a termenului de finalizare pentru acest drum (până la podul muncii)?

 • @ciuma: probabil e oyl service neagu de fapt

 • Se pare că darea în folosință – chiar și cu mare întârziere – a podului de la Vadu-Pașii a ridicat mult cota de apreciere a președintelui Consiliului Județean Petre Emanoil Neagu ! Pentru unii buzoieni de la agonie la extaz nu-i decât un pas…

 • Realizați că suntem în 2021, chinezii și americanii au roboti pe Marte, și băieții ăștia veseli sprijină niste lopeți pe un pod un pic mai lung decat un solar din orice curte stânga/dreapta lui, de vreo 7 luni de zile?
  Că sa nu mai spun că arată că și cum ar fi făcut de o baba oarba, cu pareza pe stânga, și cu puțin timp liber sa se ocupe de pod.
  PS: drumul se pare că e construit de aceeași băieți veseli, care înainte de a lucra la drumuri și poduri au lucrat probabil..nicăieri.
  Când termină podul asta, să dea repede o fuga la Brăila, să îi ajute pe japonezi, că trag de timp cu podețul ăla peste Dunăre…

 • Locuiesc în zonă podului, iar diferența de nivel din carosabil ne zdruncina casa la fiecare trecere a camioanelor și autobuzelor.
  În pereți au apărut fisuri și ne trezim noaptea când se mișcă casa.
  Am înaintat o petiție la prefectura, dar degeaba.
  Fac un apel disperat, poate ne aude cine trebuie și remediază această problemă.
  Dacă tot au venit muncitorii poate repara și aceasta diferență de nivel.

 • Daca tot se lucrează la pod ar trebui sa rezolve si diferenta de nivel deoarece încurcă atat șoferii cat si locatarii care stau in zona. Din cauza masinilor mari, in fiecare zi si noapte mi se cutremura casa. Nu pot dormi noaptea. Se simte ca un cutremur de 5 grade! Podul asta ne-a adus mai mult rău decât bine. Neseriosi! Sa se rezolve cat mai repede!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.