„Se claxonează îngrozitor! Stradă blocată de 11 ore!”

Incident pe strada Panduri, în spatele blocului Camelia.

Un autoturism Skoda a blocat circulația autoturismelor pe strada îngustă.

„E stradă cu sens unic. E blocată de aseară. Se claxonează îngrozitor de la șase dimineața. Doi polițiști locali au lăsat doar o amendă în geam”, a sesizat a doamnă din blocul Camelia.

UPDATE

Polițist local, Serviciul Rutier: „Mașina e a unei doamne. A venit acum și a mutat-o de acolo. Femeia susține că a parcat-o regulamentar. Nu înțelege cum de a ajuns în mijlocul străzii. Nu i-am mai dat amendă, deoarece nu există elemente care să conducă la ideea că a fost un fapt intenționat”.

Ar fi două posibile explicații. Fie șoferița nu a tras frâna de mână (și nici n-a cuplat viteza întâi) iar Skoda a luat-o singură la vale, fie cineva a împins mașina – din locul de parcare înspre stradă. Asta dacă într-adevăr Skoda n-a fost abandonată pe mijlocul străzii, așa cum susține proprietara.

Citește și:

loading...

11 comentarii la „„Se claxonează îngrozitor! Stradă blocată de 11 ore!”

 • Foarte tare explicația polițistului local…
  :)))
  O dovadă în plus că trebuie desființați de urgență acești imitatori jalnici!
  Mai bine ar recunoaște că a fost ” impresionat” de numele doamnei…. Dacă era mașina vreunui amărât anonim, Urbisul ar fi ridicat-o în timp record ( cum de altfel ar fi și fost corect…).

 • Explicații pentru fraieri!!! Tare interesant ar fi domnule Tereacă, să ne spui cine este „șoferița”, cum de altfel, în alte situații, aflăm din prima numele împricinatului, iar mai apoi detalii legate de faptă!!

 • Voi chiar credeti ca nu exista strazi cu inclinatie si soferi care uita sa traga frana de mana, sau mai rau, nu o trag pentru ca o considera inutila?

  Si v-ati uitat la pozitia masinii? Nu e clar ca a plecat in deriva din locul de parcare din fata ei? Sincer, nu am cea mai buna parere despre intelectul politistilor locali, dar voi, Kawasaki si Toma, ii depasiti. Sper ca sunteti mandri de nivelul la care ati ajuns.

 • De ce sa lasi masina cu rotile virate, in afara unui loc de parcare gol, spre care e clar ca intentiona sa se indrepte? Cred varianta cu „alunecatul” masinii. Se putea ridica masina dupa prima ora insa, nu trebuie atat de multa indulgenta, ca pute.

 • De acord cu tine usere, fără să ne jignim intelectul! Dar, orice greșeală se mai și plătește, iar o sancțiune, chiar și cu avertisment, trebuia aplicată!! De la ridicarea unei mașini parcată aiurea, chiar și dintr-o eroare, cu aplicarea unei amenzi, plus celelalte cheltuieli și până la „scuzele” din această situație, nu ți se pare drumul cam lung? Încă odată, fără să apelăm la intelect!!!

 • Username, mai ușor cu invectivele. Relax….dacă brusc era nevoie de pompieri/ smurd….în cazul în care ar fi avut de suferit cineva drag ție….ce părere mai emanai? Greșeală neintenționată ori aroganță soluția ar fi trebuit să fie aceeași: ridicarea mașinii și sancționarea contravenientului. Explicațiile palide ale gardianului public….mă rog, pur și simplu nu țin.
  Și da, consider că Poliția Locală ar trebui desființată! Am și eu dreptul la o opinie ( avizată, zic eu) nu?
  De ce trebuie ca matale să iei o pauză de la spart semințe, să reduci volumul manelelor și să arunci o lopată de rahat în ventilator? Stai bre pe ciuci concentrat pe RomâniaTv, singurul canal. …..da, pur și simplu Canal.

 • Au impins-o tembelii aia care stau la blocurile de acolo. Eu am lasat in timpul zilei masina parcata acolo pentru 10 minute si am gasit stergatoarele rupte. L-am si vazut pe faptas avand camera de bord – un cetatean cu bicicleta care a intrat in scara blocului dupa fapta.

 • INFORMARE PT AURAS!!!
  Azi, 12.05.2021, in jurul orelor 12, un gardian public (polițist local) a fost prins de agenții de securitate după ce a furat din hipermarketul Carrefour o cutie cu vin de circa 35 de lei.

 • Vă multumesc. Dar care hypermarket Carrefour ? Cel din Aurora Mall ?

 • Hipermarket Carrefour este doar unul. Cel din Shopping City Buzău. Restul sunt supermarketuri sau marketuri.

 • CE SA COMENTEZI COND .AUTO ASIGURA AUTOVEHICOLUL..ASA SCRIE LA LEGEA AIA A CIRCULATIEIE………………………….DOAMNA A UITAT ..A SI 11 OREEEEE CHIAR NU SA SESIZAT DE LA PREFECTURA NIMENIIIIIIIII!!!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.