Se dă și gratis! Buzoienii, invitați la tocăniță de oaie și la balmoș! Daea vine cu oaia în parcarea unui supermarket din Buzău!

E evenimentul weekendului următor la Buzău.

În parcarea noului Kaufland din Bariera Ploiești va ajunge sâmbătă și duminică (3 și 4 februarie) caravana campaniei „Alege oaia”.

Evident că de la un astfel de eveniment nu putea lipsi celebrul Petre Daea, cel care vrea impunerea oii ca brand de țară. Daea va junge la Buzău sâmbătă la ora 10.00.

Toți buzoienii sunt invitați mai ales că oierii din Buzău și comercianții de produse de oaie vor oferi și degustări gratuite de tocăniță de oaie, balmoș și alte produse ce țin de oaie.

„Caravana Campaniei “Alege oaia!” va poposi în parcarea noului centru comercial, Kaufland Unirii Sud – Bariera Ploieşti, unde vor fi amenajate spatii în care fermierii din judeţ îşi vor expune produsele tradiţionale pe care consumatorii le vor putea degusta si achiziţiona. De asemenea, asociaţiile crescătorilor de ovine din Buzău le vor oferi spre degustare vizitatorilor gratuit tocăniţă şi preparate din carne de oaie. Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc sâmbătă, ora. 10:00, iar programul de vizitare va fi 10:00 – 17:00. Consiliul Judeţean Buzău prin Centrul Judeţean de Cultură şi Artă se va alătura campaniei ”Alege Oaia!”, asigurând prezenţa interpreţilor de muzică populară, care vor întreţine buna dispoziţie a participanţilor cu dansuri şi cântece tradiţionale româneşti”  comunicat organizatori

Citește și articolul: Azi, incendiu pe stradă lângă poșta din Micro V. Iată ce s-a întâmplat

Evenimentul e organizat de Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale în parteneriat cu Kaufland Romania, Consiliul Judeţean Buzău, Primăria Municipiului Buzău si asociaţiile crescătorilor de ovine.

„Obiectivul campaniei este păstrarea tradiţiilor locale privind obiceiurile gastronomice de preparare a cărnii de oaie, creşterea consumului de produse din carne de oaie, sprijinirea crescătorilor autohtoni de ovine şi înfiinţarea la nivel naţional a unei pieţe de Gross, iar la nivel judeţean constituirea de magazine destinate comercializării cărnii şi a produselor din carne de oaie” – Petre Daea, ministrul Agriculturii

Citește și articolul: Încă un pic și vor ajunge la Buzău! Toate nouă! De interes pentru locuitorii din Buzău și împrejurimi

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

7 comentarii la „Se dă și gratis! Buzoienii, invitați la tocăniță de oaie și la balmoș! Daea vine cu oaia în parcarea unui supermarket din Buzău!

  • Mda !! trebuie sa tinem cont de ministrul agriculturii cel mai slab de la conducerea agriculturii din ultimul milion de ani.

  • Sa vedeti omor si balamuc la mancare pe mocca. La mocanceala de pastrama, carnati si tocanita toti ,,tinereii,, de peste 60 ani vor fi prezenti, sa nu cumva sa piarda ceva fara bani…Daca nu era gratis nu erau prea multi amatori, dar daca e mocca , va fi supeeeeraglomeratie…Dati-le si vin si tuica fiarta, muzica mocca si nu mai pleaca pana la orele 21, chiar daca va ploua, va ninge, va fi furtuna…Astia sunt votantii PSD..De-asta s-a dus dracului tara asta…

  • Pingback:

  • Da, se vor ingramadii saracii la o fasole gratis si apoi ministrul analfabet „Oaia” va avea cu se sa se laude la Congresul PSD, unde va spune ca lumea il adora si e mare aducator de voturi si simpatie pentru partid si merita cele mai inalte functii si indemnizatii pe care le poate oferi partidul.

  • Asta e bascalie de ministru!
    Are viziune ca si primarul din Buzău care este!

  • Corcotasii.Cei care numai clevetesc, orice ar face un bun cetățean.Daea are dreptate nu valorificăm carnea si produsele de oaie dupa potențialul românesc. Criticati fără rost.

  • Pingback:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.